Νέα
  • ΓΔ: 1448.7 +0.06%
  • Τζίρος: 165,66 εκ €
Δείκτες / Μετοχές

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Εστίαση: Ανοίγει το πρόγραμμα επανεκίνησης για 3.412 επιπλέον μικρομεσαίες επιχειρήσεις

Πηγή: Eurokinisi

Άλλες 3.412 επιπλέον μικρομεσαίες επιχειρήσεις εστίασης που επλήγησαν από την πανδημία εντάσσονται στην Δράση «Επιδότηση Κεφαλαίου Κίνησης σε επιχειρήσεις εστίασης για προμήθεια πρώτων υλών - Επανεκκίνηση Εστίασης» του Επιχειρησιακού Προγράμματος «Ανταγωνιστικότητα, Επιχειρηματικότητα και Καινοτομία (ΕΠΑνΕΚ), του ΕΣΠΑ 2014-2020.

Με την απόφαση (8η κατά σειρά), όπως αναφέρει ανακοίνωση του υπουργείου, διατίθενται στις επιχειρήσεις πρόσθετοι πόροι 26,5 εκατ. ευρώ, ενώ οι συνολικά διατιθέμενοι πόροι ανέρχονται πλέον στα 192 εκατ. ευρώ.

Ο αριθμός των μέχρι σήμερα ενταγμένων επιχειρήσεων εστίασης ανέρχεται στις 20.603 επιχειρήσεις, με την διαδικασία της αξιολόγησης να μην έχει ολοκληρωθεί ακόμα.

Στην ανακοίνωση υπογραμμίζεται ότι σημαντικός είναι ο ρυθμός προόδου των χρηματοδοτήσεων, καθώς το ποσό που ήδη έχει εκταμιευτεί προς τις δικαιούχες επιχειρήσεις υπερβαίνει τα 163 εκατ. ευρώ.

Η δράση συγχρηματοδοτείται από το Ευρωπαϊκό Ταμείο Περιφερειακής Ανάπτυξης (ΕΤΠΑ) της Ευρωπαϊκής Ένωσης και από εθνικούς πόρους.

Ημερησία στο Google News Ακολούθησε την Ημερησία στο Google News!

Διαβάστε επίσης:

  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς

Newsletter

Η ημέρα ξεκινάει εδώ. Το imerisia.gr ετοιμάζει το δικό του newsletter. Κάντε εγγραφή εδώ για να είστε οι πρώτοι που θα λαμβάνετε όλες τις οικονομικές ειδήσεις της ημέρας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ - ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Περισσότερα

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΝΕΑ - ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ