Νέα
  • ΓΔ: 1422.35 +0.33%
  • Τζίρος: 108,35 εκ €
Δείκτες / Μετοχές
Οικονομικό Φόρουμ Δελφών 2024

ΟΑΕΔ: Ερχεται νέα πλατφόρμα για ραντεβού

ΟΑΕΔ
ΟΑΕΔ / Πηγή: Eurokinissi

Μια νέα πλατφόρμα για ραντεβού στον ΟΑΕΔ ετοιμάζει το Υπουργείο Ψηφιακής Διακυβέρνησης, προκειμένου να διευκολύνει ακόμα περισσότερο τους πολίτες στον προγραμματισμό, της επίσκεψή τους στον Οργανισμό. 

Η πλατφόρμα θα λειτουργεί στην ηλεκτρονική διεύθυνση myoaedrendezvous.gov.gr (η σελίδα δεν έχει ενεργοποιηθεί).

Στην παρούσα φάση τα ραντεβού στον ΟΑΕΔ για όσες υπηρεσίες δεν πραγματοποιούνται αποκλειστικά ηλεκτρονικά γίνονται μέσω της σελίδας http://auth.oaed.gr/rendezvous.aspx, στην οποία οι πολίτες υποβάλλουν τη σχετική αίτηση και εν συνεχεία λαμβάνουν μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου ή τηλεφωνική κλήση, όπου και ενημερώνονται για την ημέρα και ώρα προσέλευσης.

Η νέα πλατφόρμα θα αυτοματοποιεί τη διαδικασία, διευκολύνοντας το κοινό. Πρόκειται για πλατφόρμα η οποία, μέσω της Ενιαίας Ψηφιακής Πύλης, θα παρέχει σε φυσικά πρόσωπα και τους εκπροσώπους των επιχειρήσεων τη δυνατότητα προγραμματισμού εξυπηρέτησης με φυσική παρουσία από τα Κέντρα Προώθησης Απασχόλησης (ΚΠΑ2) και τα καταστήματα εξυπηρέτησης Ευπαθών Κοινωνικών Ομάδων (ΕΚΟ) του Οργανισμού Απασχόλησης Εργατικού Δυναμικού (ΟΑΕΔ).

Υπενθυμίζεται ότι οι πολίτες που προσέρχονται στα κατά τόπους Κέντρα Προώθησης της Απασχόλησης του ΟΑΕΔ χωρίς ραντεβού δεν εξυπηρετούνται.

Ακολούθησε την Ημερησία στο Google News!

Διαβάστε επίσης:

  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς

Newsletter

Η ημέρα ξεκινάει εδώ. Το imerisia.gr ετοιμάζει το δικό του newsletter. Κάντε εγγραφή εδώ για να είστε οι πρώτοι που θα λαμβάνετε όλες τις οικονομικές ειδήσεις της ημέρας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ - ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Περισσότερα

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΝΕΑ - ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ