Νέα
  • ΓΔ: 1422.35 +0.33%
  • Τζίρος: 108,35 εκ €
Δείκτες / Μετοχές
Οικονομικό Φόρουμ Δελφών 2024

Κατέπεσε F-16 στην Ανδραβίδα

Αεροσκάφος F16 της Πολεμικής Αεροπορίας συνετρίβη στην Ανδραβίδα, σύμφωνα με την ΕΡΤ.

Το αεροσκάφος κατέπεσε ενώ βρισκόταν στη φάση της προσγείωσης, μέσα στο χώρο του στρατιωτικού αεροδρομίου της Ανδραβίδας.

Δευτερόλεπτα νωρίτερα, ο πιλότος κάνοντας χρήση του εκτινασσόμενου καθίσματος, το είχε εγκαταλείψει με επιτυχία και είναι σώος.  

Το μαχητικό αεροσκάφος επέστρεφε στη βάση μετά από εκπαιδευτική πτήση. 

Σε ανακοίνωσή του ο εκπρόσωπος Τύπου ΓΕΑ Σμήναρχος Κωνσταντίνος Γκουμάτσης  αναφέρει για την πτώση του  μαχητικού αεροσκάφους:

Ο χειριστής του αεροσκάφους μεταφέρεται στο 251 Γενικό Νοσοκομείο Αεροπορίας για προληπτικούς λόγους. Αναμένεται έρευνα για τα αίτια της πτώσης. 

Σε ανακοίνωσή του ο εκπρόσωπος Τύπου ΓΕΑ Σμήναρχος Κωνσταντίνος Γκουμάτσης  αναφέρει για την πτώση του  μαχητικού αεροσκάφους:

«Την Πέμπτη 18 Νοεμβρίου 2021 και ώρα 15:40, κατά τη διάρκεια εκπαιδευτικής πτήσης, ο Ιπτάμενος αεροσκάφους F-16 Block 52+, εγκατέλειψε επιτυχώς στο έδαφος το αεροσκάφος, κατά τη διάρκεια της προσγείωσης στο Αεροδρόμιο Ανδραβίδας. Ο χειριστής του αεροσκάφους μεταφέρεται αρχικά στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Πατρών και εν συνεχεία στο 251 Γενικό Νοσοκομείο Αεροπορίας, για προληπτικούς λόγους».
 

Ακολούθησε την Ημερησία στο Google News!

Διαβάστε επίσης:

  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς

Newsletter

Η ημέρα ξεκινάει εδώ. Το imerisia.gr ετοιμάζει το δικό του newsletter. Κάντε εγγραφή εδώ για να είστε οι πρώτοι που θα λαμβάνετε όλες τις οικονομικές ειδήσεις της ημέρας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ - ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Περισσότερα

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΝΕΑ - ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ