Νέα
  • ΓΔ: 1447.82 +1.89%
  • Τζίρος: 148,77 εκ €
Δείκτες / Μετοχές

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΕΛ.ΑΣ: Απαγόρευση συναθροίσεων στην επέτειο Γρηγορόπουλου

Πηγή: Intime

Με απόφαση του αρχηγού της ΕΛ.ΑΣ., που εκδόθηκε σήμερα, απαγορεύονται οι δημόσιες συναθροίσεις τεσσάρων ή περισσοτέρων ατόμων για ανήμερα της επετείου της δολοφονίας του Αλέξανδρου Γρηγορόπουλου, Κυριακή 6 Δεκεμβρίου. 

Όπως τονίζεται, η απόφαση ελήφθη λόγω των επιτακτικών αναγκών αντιμετώπισης σοβαρού κινδύνου δημόσιας υγείας και στο πλαίσιο των έκτακτων μέτρων για την αντιμετώπιση της διασποράς του κορονοϊού. 

Κατά την ανακοίνωση, για τους παραβάτες, υπό την επιφύλαξη της εφαρμογής άλλων κυρώσεων που προκύπτουν από την κείμενη νομοθεσία, προβλέπονται οι ακόλουθες κυρώσεις: 

  • διοικητικό πρόστιμο 5.000 ευρώ στα νομικά πρόσωπα και 3.000 ευρώ στα φυσικά πρόσωπα, που διοργανώνουν δημόσιες υπαίθριες συναθροίσεις και 

  • διοικητικό πρόστιμο 300 ευρώ στα πρόσωπα που παραβιάζουν την απαγόρευση συμμετέχοντας σε δημόσιες υπαίθριες συναθροίσεις. 

Ωστόσο, σημειώνεται πως έχουν ήδη δημοσιευτεί καλέσματα από πολλούς φορείς για συμβολική συγκέντρωση στο σημείο της δολοφονίας του 15χρονου μαθητή, στη συμβολή των οδών Τζαβέλλα και Μεσολογγίου στα Εξάρχεια

Ημερησία στο Google News Ακολούθησε την Ημερησία στο Google News!

Διαβάστε επίσης:

  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς

Newsletter

Η ημέρα ξεκινάει εδώ. Το imerisia.gr ετοιμάζει το δικό του newsletter. Κάντε εγγραφή εδώ για να είστε οι πρώτοι που θα λαμβάνετε όλες τις οικονομικές ειδήσεις της ημέρας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ - ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Περισσότερα

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΝΕΑ - ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ