Νέα
  • ΓΔ: 1451.81 +1.14%
  • Τζίρος: 20,41 εκ €
Δείκτες / Μετοχές

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Καιρός - Meteo: Ανεβαίνει η θερμοκρασία - Αίθριος καιρός σε όλη τη χώρα

Καιρός: Ηλιοφάνεια και αύξηση θερμοκρασίας αναμένεται σε όλη την χώρα
Πηγή: Intime

Σποραδικές βροχές θα σημειωθούν κυρίως στα ορεινά της Κρήτης και δευτερευόντως στα δυτικά ηπειρωτικά και στο νότιο και ανατολικό Αιγαίο. Η ορατότητα του καιρού έως το πρωί αλλά και προς το τέλος του εικοσιτετραώρου θα είναι τοπικά περιορισμένη.

Η θερμοκρασία, σε υψηλά για την εποχή επίπεδα, σύμφωνα με το meteo του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών, θα κυμανθεί στη δυτική Μακεδονία από -4 έως 10 βαθμούς Κελσίου, στην υπόλοιπη Μακεδονία και στη Θράκη από 0 έως 14, στη Θεσσαλία από 2 έως 15, στην Ήπειρο από 0 έως 14, στην ανατολική Στερεά από 1 έως 16, στη δυτική Στερεά από 6 έως 13, στην Πελοπόννησο από 3 έως 18, στα νησιά του Ιονίου από 4 έως 15, στα νησιά του βόρειου Αιγαίου από 6 έως 15, στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου από 10 έως 16, στις Κυκλάδες και στα Δωδεκάνησα από 10 έως 16 και στην Κρήτη από 8 έως 20 βαθμούς Κελσίου.

Οι άνεμοι στο βόρειο Αιγαίο θα πνέουν από μεταβαλλόμενες διευθύνσεις 2 έως 4 Μποφόρ. Στο κεντρικό Αιγαίο οι άνεμοι θα πνέουν από δυτικές και από το απόγευμα από νοτιοδυτικές διευθύνσεις 2 έως 4 Μποφόρ. Στο νότιο Αιγαίο οι άνεμοι θα πνέουν από δυτικές διευθύνσεις 3 έως 5 Μποφόρ. Στο Ιόνιο οι άνεμοι θα πνέουν από μεταβαλλόμενες διευθύνσεις έως 3 Μποφόρ.

Ο καιρός σε Αττική και Θεσσαλονίκη

Στην Αττική αναμένονται αραιές νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν από μεταβαλλόμενες διευθύνσεις έως 3 Μποφόρ. Η ορατότητα έως το πρωί αλλά και προς το τέλος του εικοσιτετραώρου θα είναι τοπικά περιορισμένη. Η θερμοκρασία στο κέντρο των Αθηνών θα κυμανθεί από 9 έως 16 βαθμούς Κελσίου.

Στη Θεσσαλονίκη αναμένονται αραιές νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν από μεταβαλλόμενες διευθύνσεις έως 3 Μποφόρ. Η ορατότητα έως το πρωί αλλά και προς το τέλος του εικοσιτετραώρου θα είναι τοπικά περιορισμένη. Η θερμοκρασία στο κέντρο της πόλης θα κυμανθεί από 8 έως 14 βαθμούς Κελσίου.

Ημερησία στο Google News Ακολούθησε την Ημερησία στο Google News!

Διαβάστε επίσης:

  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς

Newsletter

Η ημέρα ξεκινάει εδώ. Το imerisia.gr ετοιμάζει το δικό του newsletter. Κάντε εγγραφή εδώ για να είστε οι πρώτοι που θα λαμβάνετε όλες τις οικονομικές ειδήσεις της ημέρας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ - ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Περισσότερα