Νέα
  • ΓΔ: 860.06 +1.03%
  • Τζίρος: 79,81 εκ €
Δείκτες / Μετοχές

Αργία σε δημόσιο και ιδιωτικό τομέα αύριο Τρίτη - Στο τραπέζι η πρόταση

Δημόσιο / Πηγή: Intime
Δημόσιο / Πηγή: Intime

«Πρόκειται για έναν πρωτοφανή χιονιά, ειδικά για τους Αθηναίους. Χρειάζεται υπομονή και ψυχραιμία για τον περάσουμε», ανέφερε ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη Τάκης Θεοδωρικάκος.

Ο υπουργός απηύθυνε έκκληση στους πολίτες να αποφεύγουν όλες τις μετακινήσεις, εάν δεν υπάρχει σοβαρός λόγος, σε παρέμβασή του, στο ραδιόφωνο του ΣΚΑΪ.

Όσον αφορά τα προβλήματα στο οδικό δίκτυο, τόνισε ότι γίνεται αγώνας δρόμου να κρατηθεί ανοικτό. Ειδικά για το σημείο της Κατεχάκη, ανέφερε ότι τα προβλήματα εξακολουθούν καθώς υπάρχει πολύ μεγάλο μποτιλιάρισμα, ενώ πρόσθεσε ότι ανάλογες προσπάθειες να μείνει ανοικτό καταβάλλονται και για το αεροδρόμιο Ελ. Βενιζέλος

«Ένα όχημα χωρίς αλυσίδες σημαίνει τέλος», τόνισε.

Ο κ. Θεοδωρικάκος ανέφερε επίσης ότι στους δρόμους βρίσκονται 4.000 αστυνομικοί με 900 οχήματα της αστυνομίας, για την εξυπηρέτηση των πολιτών, ωστόσο και οι πολίτες θα πρέπει να πειθαρχούν στις οδηγίες τους. Όσοι έχουν ανάγκη να απευθύνονται στην αστυνομία, συμπλήρωσε.

Η κυβέρνηση εξετάζει όλα τα μέτρα που απαιτούνται για την Τρίτη, ανέφερε ο υπουργός. Για τη λειτουργία του ιδιωτικού και δημόσιου τομέα, είπε ότι είναι όλα υπό εξέταση και θα γίνουν ανακοινώσεις.

Ακολούθησε την Ημερησία στο Google News!
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς

Newsletter

Η ημέρα ξεκινάει εδώ. Το imerisia.gr ετοιμάζει το δικό του newsletter. Κάντε εγγραφή εδώ για να είστε οι πρώτοι που θα λαμβάνετε όλες τις οικονομικές ειδήσεις της ημέρας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ - ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Περισσότερα

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΝΕΑ - ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ