Νέα
  • ΓΔ: 1422.35 +0.33%
  • Τζίρος: 108,35 εκ €
Δείκτες / Μετοχές
Οικονομικό Φόρουμ Δελφών 2024

Κακοκαιρία Ελπίς: Ποιοι δρόμοι παραμένουν κλειστοί στην Αττική - Απαραίτητες οι αντιολισθητικές αλυσίδες

Κακοκαιρία / Πηγή: Intime
Πηγή: Intime

Σοβαρότατα παραμένουν τα προβλήματα σε πολλές περιοχές της Αττικής από την σφοδρότατη κακοκαιρία, με κλειστούς δρόμους και κεντρικές αρτηρίες της πρωτεύουσας. 

Σώματα ασφαλείας συνεχίζουν να δίνουν μάχη με το χρόνο για τον απεγκλωβισμό των οδηγών και την μεταφορά τους σε ασφαλείς σημεία

Ανακοίνωση εξέδωσε η Ελληνική Αστυνομία για τις περιοχές που έχει διακοπεί η κυκλοφορία στους δρόμους εξαιτίας της κακοκαιρίας Ελπίδα που πλήττει τη χώρα.

Συγκεκριμένα:

  • Από τις 03:04 διακόπηκε η κίνηση των οχημάτων και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας
  • Στη Δ.Π.Λ. Yμηττού και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας
  • Στην περιφερειακή Αιγάλεω και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας
  • Στο μεταξύ αποκαταστάθηκε η κυκλοφορία των οχημάτων στη N.E.O. Aθηνών – Kορίνθου και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας.

Στην Αττική Οδό, έχει  απαγορεύεται η διέλευση οποιουδήποτε οχήματος δεν είναι επιχειρησιακό. Συγκεκριμένα έχει διακοπεί η κυκλοφορία των οχημάτων και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας

Στην Αγία Παρασκευή στο ύψος της εκκλησίας στη Μεσογείων είναι εκατοντάδες τα παρατημένα αυτοκίνητα. Γκρέιτερ περνούν συνεχώς από τον κεντρικό αλλά οι παράδρομοι είναι απροσπέλαστοι.

Στη Λεωφόρο Κηφισίας, στην άνοδο προς Μαρούσι, τα αυτοκίνητα κινούνται με πολύ μεγάλη δυσκολία λόγω του χιονιού, ενώ κλειστοί είναι και όλοι οι γύρω δρόμοι. Το ίδιο σκηνικό και στη Λεωφόρο Μεσογείων.

Απαραίτητες οι αλυσίδες

Η ΕΛΑΣ απηύθυνε σύσταση στους πολίτες στην Αττική να κυκλοφορούν σήμερα αποκλειστικά με τη χρήση αντιολισθητικών αλυσίδων.

«Οι πολίτες πρέπει να αποφεύγουν τις άσκοπες μετακινήσεις» και εφόσον η μετακίνησή τους με αυτοκίνητα είναι απολύτως αναγκαία, να γίνεται «μόνο με αντιολισθητικές αλυσίδες», τονίζεται. 

 

 

 

Ακολούθησε την Ημερησία στο Google News!

Διαβάστε επίσης:

  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς

Newsletter

Η ημέρα ξεκινάει εδώ. Το imerisia.gr ετοιμάζει το δικό του newsletter. Κάντε εγγραφή εδώ για να είστε οι πρώτοι που θα λαμβάνετε όλες τις οικονομικές ειδήσεις της ημέρας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ - ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Περισσότερα

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΝΕΑ - ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ