Νέα
  • ΓΔ: 1422.35 +0.33%
  • Τζίρος: 108,35 εκ €
Δείκτες / Μετοχές
Οικονομικό Φόρουμ Δελφών 2024

ΕΔΑ Αττικής: Η έκρηξη στο κτίριο της Συγγρού δεν οφείλεται σε διαρροή φυσικού αερίου

Πηγή: Ευρωκίνηση

Στη διαπίστωση πως το κτίριο της Συγγρού 3, όπου σημειώθηκε το πρωί η έκρηξη, δεν ήταν συνδεδεμένο με το δίκτυο διανομής φυσικού αερίου κατέληξαν τεχνικοί της Εταιρείας Διανομής Αερίου (ΕΔΑ) Αττικής.

Σύμφωνα με πηγές της ΕΔΑ Αττικής, η έκρηξη δεν αποδίδεται στην διαρροή φυσικού αερίου καθώς δεν υφίσταται παροχή του συγκεκριμένου καυσίμου.

Εξειδικευμένο προσωπικό της εταιρίας βρέθηκε στο σημείο προκειμένου να ερευνήσει το ενδεχόμενο διαρροής φυσικού αερίου διαπιστώνοντας πως κανένας από τους ενοίκους δεν είναι διασυνδεδεμένος με το δίκτυο.

Στο μεταξύ, κλειστή θα παραμείνει έως και αύριο το μεσημέρι, όπου και θα παραδοθεί ξανά στην κυκλοφορία η λεωφόρος Συγγρού. Συγκεκριμένα, είναι κλειστή από το ύψος της Φραντζή, στον Νέο Κόσμο, ενώ κλειστές είναι ακόμη η Αμαλίας και η Φιλελλήνων.

Πηγές της ΕΛ.ΑΣ, σχολιάζοντας το μέγεθος της έκρηξης, έλεγαν ουσιαστικά ότι ήμασταν τυχεροί που σήμερα ήταν αργία στο δημόσιο και τον ιδιωτικό τομέα. Εάν η έκρηξη είχε σημειωθεί σε ώρα αιχμής, θα θρηνούσαμε νεκρούς, εκτιμούν.

Ακολούθησε την Ημερησία στο Google News!

Διαβάστε επίσης:

  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς

Newsletter

Η ημέρα ξεκινάει εδώ. Το imerisia.gr ετοιμάζει το δικό του newsletter. Κάντε εγγραφή εδώ για να είστε οι πρώτοι που θα λαμβάνετε όλες τις οικονομικές ειδήσεις της ημέρας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ - ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Περισσότερα

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΝΕΑ - ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ