Νέα
  • ΓΔ: 791.43 -1.78%
  • Τζίρος: 36,73 εκ €
Δείκτες / Μετοχές

Αττική Οδός: Επί τάπητος οι προϋποθέσεις αποζημίωσης για τους εγκλωβισμένους οδηγούς

Πηγή: Eurokinissi

Τους όρους και τις προϋποθέσεις που θα ισχύσουν για να δοθεί η αποζημίωση της Αττικής Οδού θα συζητήσει με τους επικεφαλής της Εταιρείας Αττικές Διαδρομές που διαχειρίζεται την Αττική Οδό.το υπουργεί Μεταφορών και Υποδομών.

Από όσα έχουν γίνει μέχρι τώρα γνωστά, η Αττική Οδός προτίθεται να καταβάλει αποζημίωση ύψους 2.000 ευρώ στους οδηγούς των εγκλωβισμένων οχημάτων και όχι σε όλους τους συνεπιβάτες.

Ταλαιπωρία θα περιμένει και τους οδηγούς που μπήκαν στην Αττική Οδό χωρίς να πληρώσουν, καθώς είχαν ανοίξει οι μπάρες κι έτσι δεν έχουν να προσκομίσουν απόδειξη διοδίων.

Αύριο η συνάντηση

Ολα αυτά θα τεθούν αύριο στο τραπέζι όπου ο υφυπουργός Μεταφορών, Γιώργος Καραγιάννης, σε συνεννόηση με τον υπουργό, Κώστα Καραμανλή, θα είναι αυτός που θα κάνει την πρώτη προσέγγιση από πλευράς της Πολιτείας με την εταιρεία, έτσι ώστε να καθοριστούν το πώς, το πότε και υπό ποια κριτήρια θα δοθούν τα 2.000 ευρώ στους πολίτες που ταλαιπωρήθηκαν.

Ακολούθησε την Ημερησία στο Google News!
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς

Newsletter

Η ημέρα ξεκινάει εδώ. Το imerisia.gr ετοιμάζει το δικό του newsletter. Κάντε εγγραφή εδώ για να είστε οι πρώτοι που θα λαμβάνετε όλες τις οικονομικές ειδήσεις της ημέρας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ - ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Περισσότερα

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΝΕΑ - ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ