Νέα
  • ΓΔ: 1376.76 +0.82%
  • Τζίρος: 19,63 εκ €
Δείκτες / Μετοχές

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Φορολοταρία: Εγινε η κλήρωση - Δείτε αν κερδίσατε

Πηγή: Pixabay

Πραγματοποιήθηκε σήμερα η 60η δημόσια κλήρωση της φορολοταρίας που διενήργησε η Ανεξάρτητη Αρχή Δημοσίων Εσόδων (ΑΑΔΕ).

Τα αποτελέσματα αναρτήθηκαν στην ιστοσελίδα της ΑΑΔΕ και 1000 τυχεροί θα δουν ενισχυμένο τον τραπεζικό τους λογαριασμό με 1000 ευρώ.

Υπενθυμίζεται ότι τα χρηματικά ποσά αυτά είναι ακατάσχετα, αφορολόγητα, δεν θεωρούνται εισόδημα και δεν υπόκεινται σε καμιά κράτηση υπέρ του Δημοσίου ή τρίτου.

Πως θα δείτε αν κερδίσατε

Η πληρωμή του χρηματικού επάθλου από την φορολοταρία στους 1.000 τυχερούς γίνεται μέσω τράπεζας.Για να δείτε αν είστε ανάμεσα στους τυχερούς, μπαίνετε στην ιστοσελίδα της ΑΑΔΕ, επιλέγετε είσοδος στην εφαρμογή και συμπληρώνετε το όνομα χρήστη και τον κωδικό στο TAXISnet.

Στο πεδίο Δημόσια Κλήρωση – Συναλλαγές και Λαχνοί, πατάτε στο πεδίο Εκτύπωση και σας ανοίγει ένα νέο παράθυρο, όπου θα φανεί αν είστε ανάμεσα στους τυχερούς.

Τα 1.000 ευρώ του Προγράμματος Δημοσίων Κληρώσεων είναι ακατάσχετα και αφορολόγητα. Επίσης δεν αποτελούν εισόδημα και δεν υπόκεινται σε καμιά κράτηση υπέρ του Δημοσίου ή τρίτου. 

Το πλήθος των λαχνών προσδιορίζεται κλιμακωτά, με βάση το άθροισμα των ποσών που αντιστοιχούν στο σύνολο των συναλλαγών του μήνα στον οποίο αφορά η κλήρωση, ως εξής:

  • Για συνολικό άθροισμα μέχρι εκατό (100) ευρώ, ένας (1) λαχνός για κάθε ένα (1) ευρώ.
  • Για τα επόμενα τετρακόσια (400) ευρώ, ήτοι συνολικό άθροισμα από εκατόν ένα (101) ευρώ μέχρι πεντακόσια (500) ευρώ, ένας (1) λαχνός για κάθε δύο (2) ευρώ.
  • Για τα επόμενα πεντακόσια (500) ευρώ, ήτοι συνολικό άθροισμα από πεντακόσια ένα (501) ευρώ μέχρι χίλια (1.000) ευρώ, ένας (1) λαχνός για κάθε τρία (3) ευρώ.
  • Για το υπερβάλλον ποσό, ήτοι συνολικό άθροισμα πάνω από χίλια ένα (1.001) ευρώ, ένας (1) λαχνός για κάθε τέσσερα (4) ευρώ.

Σε περίπτωση που περιλαμβάνονται στους λαχνούς σας περισσότεροι από έναν τυχεροί λαχνοί, δικαιούστε το έπαθλο μόνο μία φορά για κάθε κλήρωση.

Δείτε παρακάτω τους λαχνούς που κερδίζουν.

 

Ημερησία στο Google News Ακολούθησε την Ημερησία στο Google News!

Διαβάστε επίσης:

  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς

Newsletter

Η ημέρα ξεκινάει εδώ. Το imerisia.gr ετοιμάζει το δικό του newsletter. Κάντε εγγραφή εδώ για να είστε οι πρώτοι που θα λαμβάνετε όλες τις οικονομικές ειδήσεις της ημέρας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ - ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Περισσότερα