Νέα
  • ΓΔ: 1422.35 +0.33%
  • Τζίρος: 108,35 εκ €
Δείκτες / Μετοχές
Οικονομικό Φόρουμ Δελφών 2024

JA Start Up 2022: Ανοιξαν οι αιτήσεις για τον φοιτητικό διαγωνισμό

Laptop / Πηγή: Pixabay
Πηγή: Pixabay

Ο Φοιτητικός Διαγωνισμός Καινοτομίας και Επιχειρηματικότητας «JA Start Up» διεξάγεται για 8η συνεχή χρονιά από το Junior Achievement Greece και προσκαλεί φοιτήτριες και φοιτητές να συμμετέχουν σε μία διαδικασία που έχει στόχο να τους βοηθήσει να κατανοήσουν όλα τα βήματα δημιουργίας μιας επιχείρησης αλλά και να διεκδικήσουν διακρίσεις σε Ελλάδα και Ευρώπη.   

«Με το πρόγραμμα αυτό διασφαλίζουμε ότι όλοι οι φοιτητές και οι φοιτήτριες αποκτούν πρόσβαση και γνώση στην καινοτομία και την επιχειρηματικότητα αλλά και στις εξελίξεις του οικοσυστήματος των startup επιχειρήσεων. Συνδράμουμε έτσι, ως μη κερδοσκοπικός εκπαιδευτικός οργανισμός, στο όραμα για ένα μέλλον με ίσες ευκαιρίες», τονίζει ο Αργύρης Τζικόπουλος, Γενικός Διευθυντής του Junior Achievement Greece. 

«Πρόκειται για ένα πρόγραμμα με αληθινή ματιά στο μέλλον και μας χαροποιεί ιδιαίτερα η υλοποίηση του JA Start Up για μία ακόμα χρονιά. Όχι μόνο για όσα έχουν επιτύχει οι ομάδες κατά τα προηγούμενα χρόνια, αλλά πρωτίστως διότι τους παρέχει σημαντικά εφόδια για την μετέπειτα σταδιοδρομία τους», σημειώνει η υπεύθυνη του προγράμματος Ιωάννα Κυπριώτη.

Που και πως κατατίθενται οι δηλώσεις συμμετοχής

Οι εγγραφές ξεκίνησαν την 1η Φεβρουαρίου 2022 και οι δηλώσεις συμμετοχής κατατίθενται στο:  https://bit.ly/JA_Start_Up_2022. Η υλοποίηση του Προγράμματος ξεκινά στις 28 Φεβρουαρίου 2022 για όλες τις ομάδες που συμμετέχουν.

To  «JA Start Up» είναι ένα εκπαιδευτικό πρόγραμμα/διαγωνισμός του JA Europe που υλοποιείται ταυτόχρονα σε 300 Πανεπιστήμια σε όλη την Ευρώπη με τη συμμετοχή 15.000 φοιτητών. Δίνει την ευκαιρία σε φοιτητές και φοιτήτριες από 18 έως 30 ετών να αναπτύξουν τη δική τους επιχειρηματική ιδέα και τους βοηθάει να αξιοποιήσουν τις δεξιότητές τους σε διάφορους τομείς και δραστηριότητες μιας επιχείρησης. Οι φοιτητές δημιουργούν ομάδες και για διάστημα τριών μηνών εργάζονται πάνω στην ανάπτυξη μιας επιχειρηματικής ιδέας, έχοντας υποστήριξη από καθηγητές και μέντορες.

   Πληροφορίες σχετικά με το Πρόγραμμα «JA Start Up»: https://jagreece.org/programs/start-up/

Ακολούθησε την Ημερησία στο Google News!

Διαβάστε επίσης:

  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς

Newsletter

Η ημέρα ξεκινάει εδώ. Το imerisia.gr ετοιμάζει το δικό του newsletter. Κάντε εγγραφή εδώ για να είστε οι πρώτοι που θα λαμβάνετε όλες τις οικονομικές ειδήσεις της ημέρας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ - ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Περισσότερα

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΝΕΑ - ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ