Νέα
  • ΓΔ: 878.76 -0.46%
  • Τζίρος: 43,84 εκ €
Δείκτες / Μετοχές

Υπ. Παιδείας: Ποινές στους διευθυντές σχολείων που δεν συμμετείχαν στην αξιολόγηση

σχολείο
Πηγή: Eurokinissi

Ποινές επέβαλλε το υπουργείο Παιδείας στους διευθυντές των σχολείων που δεν συμμετείχαν στην εσωτερική αξιολόγηση για το 2020-2021, μετά τη λήξη της προθεσμίας για την ολοκλήρωση της διαδικασίας.

Ο γενικός γραμματέας του υπουργείου Παιδείας, Αλέξανδρος Κόπτσης, έστειλε επιστολές σε διευθυντές σχολείων που δεν απέστειλαν τα σχετικά έγγραφα.  Από το σύνολο των σχολικών μονάδων, που υπολογίζονται σε 14.000, το υπουργείο, έλαβε τα σχετικά έγγραφα από το 99,2% των σχολικών μονάδων.

Για το υπόλοιπο 0,8%, που δεν το έκανε, προβλέπεται η αναστολή της μισθολογικής και υπηρεσιακής εξέλιξης των διευθυντών τους σύμφωνα με το νόμο 4823/2021.

Οι ποινές για τους διευθυντές των εν λόγω σχολικών μονάδων θα αρθούν, εφόσον οι διευθυντές προχωρήσουν στην αξιολόγηση. Αλλιώς, έχουν τη δυνατότητα να καταθέσουν ένσταση εντός δώδεκα ημερών από την κοινοποίηση της απόφασης.

Ακολούθησε την Ημερησία στο Google News!
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς

Newsletter

Η ημέρα ξεκινάει εδώ. Το imerisia.gr ετοιμάζει το δικό του newsletter. Κάντε εγγραφή εδώ για να είστε οι πρώτοι που θα λαμβάνετε όλες τις οικονομικές ειδήσεις της ημέρας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ - ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Περισσότερα

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΝΕΑ - ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ