Νέα
  • ΓΔ: 1392.62 +0.83%
  • Τζίρος: 120,44 εκ €
Δείκτες / Μετοχές

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Μαθητικός Διαγωνισμός Επιχειρηματικότητας: Μέχρι τις 14 Φεβρουαρίου οι αιτήσεις

Μαθητικός Διαγωνισμός Επιχειρηματικότητας
Πηγή: unsplash.com

Για ένα ακόμα μήνα, μέχρι τις 14 Φεβρουαρίου, έχουν τη δυνατότητα ομάδες μαθητών από όλη την Ελλάδα να υποβάλλουν αίτηση συμμετοχής στον «1ο Πανελλήνιο Μαθητικό Διαγωνισμό Επιχειρηματικότητας Νέων με προσανατολισμό στην Αειφόρο Ανάπτυξη».

Σύμφωνα με ανακοίνωση του Envolve Entrepreneurship ο διαγωνισμός είναι εγκεκριμένος από το υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων.

Παράλληλα, στις 25 Ιανουαρίου θα διοργανωθεί livewebinar για τους εκπαιδευτικούς, ώστε να εξοικειωθούν με την πλατφόρμα του διαγωνισμού, την έννοια της επιχειρηματικότητας αλλά αι της αειφορίας.

Σημειώνεται πως όραμα του οργανισμού είναι η ανάδειξη και η καλλιέργεια επιχειρηματικών δεξιοτήτων για τη δημιουργία μιας νέας γενιάς επιχειρηματιών, η δράση των οποίων θα ενσωματώνει τις αρχές της υπεύθυνης επένδυσης.

Οι συμμετέχοντες θα πρέπει να υποβάλλουν την επιχειρηματική τους ιδέα, το businessplan, την τεκμηρίωση του αειφόρου προσανατολισμού, καθώς και ένα video με παρουσίαση του τελικού προϊόντος/υπηρεσίας σε συγκεκριμένη ψηφιακή πλατφόρμα.

Με τη συμμετοχή στο διαγωνισμό, οι εκπαιδευτικοί και οι μαθητές/τριες θα λάβουν εκτενές εκπαιδευτικό υλικό, με χρήσιμες πληροφορίες και εργαλεία.

Οι αιτήσεις θα υποβάλλονται από τους εκπαιδευτικούς, ως επικεφαλής των ομάδων, έως την Κυριακή 14 Φεβρουαρίου 2021.

Ημερησία στο Google News Ακολούθησε την Ημερησία στο Google News!

Διαβάστε επίσης:

  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς

Newsletter

Η ημέρα ξεκινάει εδώ. Το imerisia.gr ετοιμάζει το δικό του newsletter. Κάντε εγγραφή εδώ για να είστε οι πρώτοι που θα λαμβάνετε όλες τις οικονομικές ειδήσεις της ημέρας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ - ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Περισσότερα

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΝΕΑ - ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ