Νέα
  • ΓΔ: 1392.62 +0.83%
  • Τζίρος: 120,44 εκ €
Δείκτες / Μετοχές

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ενας νεκρός και δύο τραυματίες από τη φωτιά στο νοσοκομείο Παπανικολάου

Τραγική ήταν η εξέλιξη στη φωτιά που ξέσπασε στην πτέρυφα Covid του νοσοκομείου Παπανικολάου, καθώς σύμφωνα με πληροφορίες εντοπίστηκε η σωρός ενός άνδρα, απανθρακωμένος στον 2 όροφο.

Σύμφωνα με πληροφορίες, δύο ασθενείς με Covid τραυματίστηκαν σοβαρά και μεταφέρθηκαν στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας, ενώ οι υπόλοιποι νοσηλευόμενοι απομακρύνθηκαν από την κλινική Covid και μεταφέρθηκαν σε άλλες πτέρυγες του νοσοκομείου.

Ο διευθυντής του τμήματος ανέφερει ότι πιθανότατα την φωτιά έβαλε ασθενής με κορονοϊό. Δυστυχώς δεν έγινε άμεσα αντιληπτό το γεγονός και η φωτιά πήρε γρήγορα διαστάσεις στο τριώροφο κτίριο όπου στεγάζεται η κλινική covid και νοσηλεύονται 20 ασθενείς σε βαριά κατάσταση, με κορονοϊό.

Σύμφωνα με την ΕΡΤ ένας γιατρός και μια ειδικευόμενη έχουν εγκλωβιστεί στο γραφείο τους, ενώ στο διάδρομο υπάρχει πυκνός καπνός και δεν μπορούν να τους προσεγγίσουν.

Ημερησία στο Google News Ακολούθησε την Ημερησία στο Google News!

Διαβάστε επίσης:

  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς

Newsletter

Η ημέρα ξεκινάει εδώ. Το imerisia.gr ετοιμάζει το δικό του newsletter. Κάντε εγγραφή εδώ για να είστε οι πρώτοι που θα λαμβάνετε όλες τις οικονομικές ειδήσεις της ημέρας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ - ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Περισσότερα

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΝΕΑ - ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ