Νέα
  • ΓΔ: 1436.29 +1.11%
  • Τζίρος: 29,34 εκ €
Δείκτες / Μετοχές

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Καιρός: Σταδιακή βελτίωση, με θερμοκρασίες υπό το μηδέν στη Βόρεια Ελλάδα

Καιρός: Σταδιακή βελτίωση στα ηπειρωτικά αλλά με θερμοκρασίες υπό του μηδέν η Βόρεια Ελλάδα
Πηγή: Intime

Σήμερα 19 Ιανουαρίου, ο καιρός παρουσιάζεται αρκετά βελτιωμένος στα ηπειρωτικά, αλλά στα κεντρικά βόρεια τμήματα τις χώρας θα σημειωθεί ισχυρός παγετός τις πρωινές και τις βραδινές ώρες. Στη δυτική και ανατολική Μακεδονία ο παγετός θα είναι κατά τόπους ολικός.

Στην υπόλοιπη χώρα θα σημειωθούν νεφώσεις παροδικά αυξημένες, με χιονόνερο και παροδικές χιονοπτώσεις στην Εύβοια, τις Κυκλάδες, την Κρήτη και πρόσκαιρα στις Σποράδες.

Η θερμοκρασία θα καταγράψει άνοδο ως προς τις μέγιστές τιμές της, όπου ο υδράργυρος θα φτάσει τους 10 βαθμούς στα νησιά Ιουνίου, Αιγαίου και στα ηπειρωτικά.

Στην Αττική αναμένονται νεφώσεις πρόσκαιρα αυξημένες στα βόρεια και τα ανατολικά, ενώ η θερμοκρασία στην Αθήνα θα κυμανθεί από 0 έως 8 βαθμούς κελσίου και 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη στα βόρεια του νομού.

Πρόσκαιρες νεφώσεις θα κάνουν την εμφάνισή τους και στη Θεσσαλονίκη, ενώ ο παγετός θα παραμείνει, αφού ο υδράργυρος θα δείχνει από -4 βαθμούς κελσίου έως 5.

Ημερησία στο Google News Ακολούθησε την Ημερησία στο Google News!

Διαβάστε επίσης:

  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς

Newsletter

Η ημέρα ξεκινάει εδώ. Το imerisia.gr ετοιμάζει το δικό του newsletter. Κάντε εγγραφή εδώ για να είστε οι πρώτοι που θα λαμβάνετε όλες τις οικονομικές ειδήσεις της ημέρας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ - ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Περισσότερα

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΝΕΑ - ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ