Νέα
  • ΓΔ: 1392.62 +0.83%
  • Τζίρος: 120,44 εκ €
Δείκτες / Μετοχές

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Καιρός: Ηλιοφάνεια και αύξηση θερμοκρασίας αναμένεται σε όλη την χώρα

Καιρός: Ηλιοφάνεια και αύξηση θερμοκρασίας αναμένεται σε όλη την χώρα
Πηγή: Intime

Σήμερα, 20 Ιανουαρίου 2021, αρκετά αίθριος παρουσιάζεται ο καιρός, με λίγες νεφώσεις στα δυτικά που βαθμιαία θα αυξηθούν, ενώ τις βραδινές ώρες στα βορειοδυτικά θα σημειωθούν τοπικές βροχές και στα ηπειρωτικά ορεινά παροδικές χιονοπτώσεις.

Ωστόσο, στις Κυκλάδες και την Κρήτη τις πρωινές ώρες θα σημειωθούν παροδικά αυξημένες νεφώσεις, με λίγες ασθενείς βροχές, ενώ στα ορεινά της Κρήτης θα κάνουν την εμφάνισή τους ασθενείς χιονοπτώσεις.

Η θερμοκρασία θα σημειώσει άνοδο κυρίως ως προς τις μέγιστες τιμές της, όμως παγετός θα σημειωθεί στα ηπειρωτικά τις πρωινές και βραδινές ώρες, κατά τόπους ισχυρός στα βόρεια.

Στην Αττική αναμένεται αίθριος καιρός, με ηλιοφάνεια, ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 2 έως 13 βαθμούς κελσίου, με μικρή μείωση κατά 2 βαθμούς στα βόρεια του νομού.

Ομοίως και η Θεσσαλονίκη θα παρουσιάσει ηλιοφάνεια, αλλά ο παγετός θα παραμείνει, αφού ο υδράργυρος θα δείχνει από -2 έως 9 βαθμούς κελσίου.

Ημερησία στο Google News Ακολούθησε την Ημερησία στο Google News!

Διαβάστε επίσης:

  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς

Newsletter

Η ημέρα ξεκινάει εδώ. Το imerisia.gr ετοιμάζει το δικό του newsletter. Κάντε εγγραφή εδώ για να είστε οι πρώτοι που θα λαμβάνετε όλες τις οικονομικές ειδήσεις της ημέρας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ - ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Περισσότερα

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΝΕΑ - ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ