Νέα
  • ΓΔ: 1423.84 +0.44%
  • Τζίρος: 66,65 εκ €
Δείκτες / Μετοχές
Οικονομικό Φόρουμ Δελφών 2024

Τέλος οι περιορισμοί στις τράπεζες για τους πελάτες - Υποχρεωτική η χρήση μάσκας

Τράπεζα / Πηγή: Intime
Τράπεζα / Πηγή: Intime

Παύουν να ισχύουν οι περιορισμοί πρόσβασης στα τραπεζικά καταστήματα, ενώ παραμένει υποχρεωτική η χρήση της μάσκας και συστήνεται η τήρηση των αποστάσεων.

Ειδικότερα σε ανακοίνωση της Ελληνικής Ένωσης Τραπεζών αναφέρεται:

«Συναλλαγές στα τραπεζικά καταστήματα μετά τη δημοσίευση της ΚΥΑ αριθμός Αριθμ. Δ1α/ΓΠ.οικ.23983 (ΦΕΚ Β' 2137/30.4.2022) ως προς τη διαχείριση της πανδημίας

Μετά τον επαναπροσδιορισμό των έκτακτων μέτρων προστασίας της δημόσιας υγείας από τον κίνδυνο περαιτέρω διασποράς του κορονοϊού, και για όσους συναλλασσόμενους επιθυμούν να πραγματοποιήσουν συναλλαγή σε τραπεζικό κατάστημα με φυσική παρουσία, οι περιορισμοί πρόσβασης παύουν να ισχύουν.

Για όσους επιλέξουν την πραγματοποίηση συναλλαγών με φυσική παρουσία τονίζεται ότι εξακολουθεί να ισχύει η υποχρέωση χρησιμοποίησης προστατευτικής μάσκας και συνιστάται η τήρηση των αποστάσεων ασφαλείας.

Σε κάθε περίπτωση, υπενθυμίζεται ότι οι συναλλασσόμενοι έχουν πάντα τη δυνατότητα άμεσης και ασφαλούς εξυπηρέτησής τους, με την ηλεκτρονική τραπεζική και τη χρήση των καρτών τους».

Ακολούθησε την Ημερησία στο Google News!

Διαβάστε επίσης:

  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς

Newsletter

Η ημέρα ξεκινάει εδώ. Το imerisia.gr ετοιμάζει το δικό του newsletter. Κάντε εγγραφή εδώ για να είστε οι πρώτοι που θα λαμβάνετε όλες τις οικονομικές ειδήσεις της ημέρας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ - ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Περισσότερα

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΝΕΑ - ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ