Νέα
  • ΓΔ: 1435.19 -0.94%
  • Τζίρος: 133,27 εκ €
Δείκτες / Μετοχές

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Αμινέ Κακαμπαβέ στο OPEN: Ο Ερντογάν έχει την ίδια δύναμη με τον Πούτιν - Είναι δύο δικτάτορες

Στο επίκεντρο της αντιπαράθεσης της Τουρκίας με τη Σουηδία, για την ένταξη της σκανδιναβικής χώρας στο ΝΑΤΟ, βρίσκεται μια βουλευτής του Σουηδικού Κοινοβουλίου, κουρδικής καταγωγής.

Μια γυναίκα που δέχεται επιθέσεις από την Τουρκική κυβέρνηση και κατηγορίες για τρομοκρατία, ενώ η Άγκυρα ζήτησε μέχρι και την έκδοσή της. Η Αμινέ Κακαμπαβέ μιλάει αποκλειστικά στο OPEN.

«Ο Ερντογάν έχει την ίδια δύναμη με τον Πούτιν, είναι και οι δύο δικτάτορες» τόνισε η βουλευτής. 

«Ο Ερντογάν έφτασε μέχρι το σουηδικό κοινοβούλιο. Εχει και γνώμη για το ποιος είναι στη Βουλή και στην κυβέρνηση. Αντικαθιστά τους εκλεγμένους (Κούρδους) με δικούς του Τούρκους. Αυτό δεν είναι δημοκρατικό»

«Ο Στόλτενμπεργκ, ως σοσιαλιστής πρώην πρωθυπουργός Σοσιαλδημοκρατών στη Νορβηγία στρέφεται τόσο απεγνωσμένα προς την Τουρκία και έναν δικτάτορα. Αυτή είναι η αδυναμία» ανέφερε. «Η μεγάλη αδυναμία του ΝΑΤΟ και των ευρωπαϊκών χωρών είναι ότι δεν υπερασπίζονται ποτέ τις αξίες τους».

Ακολουθεί βίντεο με το σχετικό απόσπασμα:

 

Ημερησία στο Google News Ακολούθησε την Ημερησία στο Google News!

Διαβάστε επίσης:

  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς

Newsletter

Η ημέρα ξεκινάει εδώ. Το imerisia.gr ετοιμάζει το δικό του newsletter. Κάντε εγγραφή εδώ για να είστε οι πρώτοι που θα λαμβάνετε όλες τις οικονομικές ειδήσεις της ημέρας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ - ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Περισσότερα

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΝΕΑ - ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ