Νέα
  • ΓΔ: 792.9 +0.56%
  • Τζίρος: 65,92 εκ €
Δείκτες / Μετοχές

Υπ. Παιδείας: Πως θα «εξαλειφθούν» οι αναπληρωτές εκπαιδευτικοί

Σε 25.000 διορισμούς εκπαιδευτικών τα τελευταία δυόμιση χρόνια σε πρωτοβάθμια, δευτεροβάθμια εκπαίδευση και σε ειδική αγωγή προχώρησε η κυβέρνηση, σύμφωνα με τον Αλέξανδρος Κόπτσης, Γενικός Γραμματέας Πρωτοβάθμιας, Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης και Ειδικής Αγωγής του Υπουργείου Παιδείας.

Μιλώντας στον 102fm της ΕΡΤ3, ο Γ.Γ. υποστήιξε μόνο για τη νέα σχολική χρονιά έχουν γίνει 8.600 διορισμοί, και πρόσθεσε ότι έχουν καλυφθεί όλα τα κενά και συστήνονται νέες οργανικές θέσεις με σκοπό να εξαλειφθούν πλήρως οι αναπληρωτές. Έως τις 26/08 θα είναι όλα έτοιμα υπολογίζοντας την 01/09 να είναι όλοι στις θέσεις τους, πρόσθεσε ο κ. Κόπτσης.

Ο Γ.Γ. του Υπουργείου Παιδείας αναφέρθηκε και στην επέκταση ολοήμερου σχολείου επισημαίνοντας ότι στα μισά τμήματα το πρόγραμμα θα επεκταθεί από τις 16.00 στις 17.30, επιδιώκοντας να μένει το απόγευμα ελεύθερο για τα παιδιά για ποιοτικό χρόνο με τους γονείς.

Ακολούθησε την Ημερησία στο Google News!
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς

Newsletter

Η ημέρα ξεκινάει εδώ. Το imerisia.gr ετοιμάζει το δικό του newsletter. Κάντε εγγραφή εδώ για να είστε οι πρώτοι που θα λαμβάνετε όλες τις οικονομικές ειδήσεις της ημέρας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ - ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Περισσότερα

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΝΕΑ - ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ