Νέα
  • ΓΔ: 1052.43 +0.71%
  • Τζίρος: 63,73 εκ €
Δείκτες / Μετοχές

Αργυρούπολη: Δρομολογείται η ανάπλαση της πλατείας Μεσολογγίου

Πηγή: Eurokinissi

Προγραμματική σύμβαση για την αισθητική και λειτουργική αναβάθμιση της πλατείας Μεσολογγίου στον Δήμο Ελληνικού-Αργυρούπολης, υπογράφηκε από τον περιφερειάρχη Αττικής Γ. Πατούλη και τον δήμαρχο Γ. Κωνσταντάτο.

Το έργο χρηματοδοτείται με ίδιους πόρους από την Περιφέρεια Αττικής με προϋπολογισμό 500.000 ευρώ και αφορά την προμήθεια εξοπλισμού για την παιδική χαρά και την πλατεία, καθώς επίσης εμπλουτισμό του πρασίνου και εγκατάσταση συστήματος άρδευσης, με στόχο τη δημιουργία ενός χώρου αναψυχής, ο οποίος θα μπορεί να προσελκύσει άτομα διαφόρων ηλικιακών ομάδων.

Όλες οι παρεμβάσεις που προτείνονται θα είναι ήπιες και τα υλικά που θα χρησιμοποιηθούν θα είναι φυσικά και φιλικά προς το περιβάλλον. Η αναδιαμόρφωση και αναβάθμιση της παιδικής χαράς, περιλαμβάνει την προμήθεια πιστοποιημένων οργάνων, ενώ προβλέπεται και η τοποθέτηση οργάνων γυμναστικής με τις ενδεδειγμένες προδιαγραφές ασφαλείας.

Παράλληλα, προβλέπονται νέες φυτεύσεις με θάμνους και φυτά, καθώς και εγκατάσταση αρδευτικού συστήματος.

Ακολούθησε την Ημερησία στο Google News!
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς

Newsletter

Η ημέρα ξεκινάει εδώ. Το imerisia.gr ετοιμάζει το δικό του newsletter. Κάντε εγγραφή εδώ για να είστε οι πρώτοι που θα λαμβάνετε όλες τις οικονομικές ειδήσεις της ημέρας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ - ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Περισσότερα

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΝΕΑ - ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ