Νέα
  • ΓΔ: 910.29 +0.68%
  • Τζίρος: 80,82 εκ €
Δείκτες / Μετοχές

Αφιέρωμα Ημερησία: Οι μεγάλες αλλαγές στην υγεία μετά την πανδημία

Πηγή: AP

Σε μία κρίσιμη καμπή βρίσκεται το σύστημα υγείας. Οι αλλαγές που προωθούνται από την κυβέρνηση ειδικά στα νοσοκομεία, αναμένεται να φέρουν σοβαρές ανατροπές για την τσέπη των ασθενών, αφού πρόκειται να τροποποιηθεί πλήρως το δωρεάν προφίλ του ΕΣΥ.

Ταυτόχρονα, στην αγορά φαρμάκου επέρχονται επίσης σημαντικές αλλαγές, με τη δημόσια δαπάνη, όμως, να είναι καθηλωμένη. Γεγονός που σημαίνει ότι δεν μπορούν να καλυφθούν όλες οι ανάγκες των ασθενών για θεραπεία χωρίς να πληρώνουν αυξημένες συμμετοχές ή χωρίς να υποχρεώνονται σε βαριές εκπτώσεις οι φαρμακευτικές εταιρείες, με ό,τι αυτό μπορεί να σημαίνει για την ανάπτυξη του κλάδου.

Η «Ημερησία» σε μία προσπάθεια να φωτίσει όλες τις πλευρές του συστήματος, ανοίγει τον «φάκελο Υγεία» με δεδομένο ότι πλέον δεν είναι μόνο η Covid που πρέπει να μας απασχολεί, αλλά και όλα τα υπόλοιπα προβλήματα υγείας.

Εξάλλου, η ζωή όλων μας εξαρτάται εκτός των άλλων από την ποιότητα των υπηρεσιών υγείας, από τις διαθέσιμες θεραπείες αλλά και από τη στήριξη που θα πρέπει να δείχνει μία ευνομούμενη πολιτεία στους πολίτες της. 

Ακολούθησε την Ημερησία στο Google News!
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς

Newsletter

Η ημέρα ξεκινάει εδώ. Το imerisia.gr ετοιμάζει το δικό του newsletter. Κάντε εγγραφή εδώ για να είστε οι πρώτοι που θα λαμβάνετε όλες τις οικονομικές ειδήσεις της ημέρας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ - ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Περισσότερα

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΝΕΑ - ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ