Νέα
  • ΓΔ: 1422.35 +0.33%
  • Τζίρος: 108,35 εκ €
Δείκτες / Μετοχές
Οικονομικό Φόρουμ Δελφών 2024

Eλ. Βενιζέλος: Θρίλερ με δύο πτήσεις της Emirates – Η CIA ενημέρωσε για ύποπτο Αραβα

Ενα πρωτοφανές θρίλερ βρίσκεται σε εξέλιξη εδώ και λίγες ώρες, με επίκεντρο δύο πτήσεις γνωστής αεροπορικής εταιρείας. Συγκεκριμένα, σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, οι αρχές στο  αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος, έλαβαν ενημέρωση από μυστικές υπηρεσίες ξένης χώρας, ότι κάποιος ύποπτος έχει επιβιβαστεί σε πτήση με προορισμό του Ντουμπάι ή τη Νέα Υόρκη.

Κατά πληροφορίες, υπήρξε ενημέρωση για έναν ύποπτο αραβικής καταγωγής με τρομοκρατική δράση.

Οι δύο πτήσεις είχαν μεταξύ τους διαφορά 40 λεπτών: Κατά τις ίδιες πηγές, η πτήση με προορισμό το Ντουμπάι, ελέγχθηκε και δεν εντοπίστηκε εκεί ο ύποπτος, ενώ το αεροπλάνο με προορισμό τη Νέα Υόρκη, είχε απογειωθεί, ήδη και όταν υπήρξε η ενημέρωση το αεροσκάφος βρισκόταν πάνω από την Κορσική.

Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, ούτε η Γαλλία, ούτε η Ιταλία επέτρεψε το αεροσκάφος να προσγειωθεί για τους ελέγχους, με αποτέλεσμα το αεροπλάνο να γυρνάει στο Ελευθέριος Βενιζέλος. Μάλιστα, με το που εισήλθε στο ελληνικό FIR, σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, «σηκώθηκαν μαχητικά αεροσκάφη» για να το συνοδέψουν μέχρι την Αθήνα.

Ακολούθησε την Ημερησία στο Google News!

Διαβάστε επίσης:

  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς

Newsletter

Η ημέρα ξεκινάει εδώ. Το imerisia.gr ετοιμάζει το δικό του newsletter. Κάντε εγγραφή εδώ για να είστε οι πρώτοι που θα λαμβάνετε όλες τις οικονομικές ειδήσεις της ημέρας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ - ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Περισσότερα

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΝΕΑ - ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ