Νέα
  • ΓΔ: 1452.24 +0.26%
  • Τζίρος: 112,42 εκ €
Δείκτες / Μετοχές

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Μήνυμα από το 112 σε Ήπειρο και Κέρκυρα για επικίνδυνα καιρικά φαινόμενα

Μήνυμα μέσω του 112 στάλθηκε στους κατοίκους της Ηπείρου και της Κέρκυρας, προειδοποιώντας τους για επικίνδυνα καιρικά φαινόμενα στην περιοχή τους από σήμερα το απόγευμα έως τις μεσημβρινές ώρες της Κυριακής.

Συγκεκριμένα, το γραπτό μήνυμα που εστάλη στα κινητά αναφέρει: «Επικίνδυνα καιρικά φαινόμενα (ισχυρές καταιγίδες -άνεμοι) από σήμερα το απόγευμα έως τις μεσημβρινές ώρες της 11/12 σε Ήπειρο, Κέρκυρα. Περιορίστε τις μετακινήσεις σας στις απολύτως απαραίτητες και ακολουθείτε τις οδηγίες των Αρχών».

Επικίνδυνα καιρικά φαινόμενα στην Κρήτη, την Κυριακή

Σε ενημέρωση ότι σύμφωνα με το έκτακτο δελτίο επικίνδυνων καιρικών φαινομένων της ΕΜΥ/ΕΜΚ που προβλέπει την έλευση του καιρικού συστήματος με το όνομα «GAIA», προχώρησε η Πολιτική Προστασία Περιφέρειας Κρήτης. Όπως ενημερώνει, τα κύρια χαρακτηριστικά του καιρού θα είναι οι ισχυρές βροχές και καταιγίδες, μεγάλα ύψη υετού, θυελλώδεις νότιοι άνεμοι και τοπικές χαλαζοπτωσεις.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση, η Κρήτη θα επηρεαστεί από αύριο, Κυριακή, ενώ επισημαίνεται ότι όλες οι Υπηρεσίες και τα Τεχνικά Μέσα της Περιφέρειας Κρήτης που αποτελούν τον μηχανισμό πολιτικής προστασίας έχουν τεθεί σε κατάσταση αυξημένης ετοιμότητας, σύμφωνα με τα προβλεπόμενα στον επιχειρησιακό σχεδιασμό.

Υπενθυμίζεται, μάλιστα, στους πολίτες να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί σε περιοχές όπου εκδηλώνονται έντονα καιρικά φαινόμενα και να εφαρμόζουν πιστά τις οδηγίες αυτοπροστασίας.

Ημερησία στο Google News Ακολούθησε την Ημερησία στο Google News!

Διαβάστε επίσης:

  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς

Newsletter

Η ημέρα ξεκινάει εδώ. Το imerisia.gr ετοιμάζει το δικό του newsletter. Κάντε εγγραφή εδώ για να είστε οι πρώτοι που θα λαμβάνετε όλες τις οικονομικές ειδήσεις της ημέρας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ - ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Περισσότερα

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΝΕΑ - ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ