Νέα
  • ΓΔ: 1422.35 +0.33%
  • Τζίρος: 108,35 εκ €
Δείκτες / Μετοχές
Οικονομικό Φόρουμ Δελφών 2024

«ATHENA IOOC»: Από 4 έως 6 Μαΐου ο 8ος διεθνής διαγωνισμός ελαιολάδου στη Καβάλα

Πηγή: Pixabay
Πηγή: Pixabay

Η 8η διοργάνωση του διεθνούς διαγωνισμού ελαιολάδου «Αthena International Olive Oil Competition» (ATHENA IOOC) θα διεξαχθεί στην Καβάλα από 4 έως 6 Μαΐου 2023, σε συνδιοργάνωση με την Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας & Θράκης.

Η διεθνής κριτική επιτροπή του διαγωνισμού απαρτίζεται από έμπειρους γευσιγνώστες-δοκιμαστές διεθνούς εμβέλειας και κύρους, γνώστες της παγκόσμιας αγοράς.

Στη φετινή διοργάνωση έχουν προσκληθεί κριτές από χώρες όλων των ηπείρων, όπως Αυστραλία, ΗΠΑ, Ισπανία, Ελλάδα, Ισραήλ, Ιταλία, Κροατία, Μεγάλη Βρετανία, Πορτογαλία, Τουρκία, Τυνησία και Χιλή.

Οι δηλώσεις συμμετοχής έχουν ήδη ξεκινήσει και πραγματοποιούνται μέσω της επίσημης ιστοσελίδας athenaoliveoil.gr

Η βράβευση στον ATHENA IOOC, έναν από τους πιο σημαντικούς διεθνείς διαγωνισμούς του είδους του, μπορεί να συμβάλει στην ανάπτυξη των πωλήσεων των διακεκριμένων ελαιολάδων, λόγω αναβάθμισης της εικόνας και της διαπραγματευτικής τους αξίας στις διεθνείς αγορές. 

Ακολούθησε την Ημερησία στο Google News!

Διαβάστε επίσης:

  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς

Newsletter

Η ημέρα ξεκινάει εδώ. Το imerisia.gr ετοιμάζει το δικό του newsletter. Κάντε εγγραφή εδώ για να είστε οι πρώτοι που θα λαμβάνετε όλες τις οικονομικές ειδήσεις της ημέρας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ - ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Περισσότερα

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΝΕΑ - ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ