Νέα
  • ΓΔ: 1454.37 +0.45%
  • Τζίρος: 52,47 εκ €
Δείκτες / Μετοχές

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Καταγγελία: Δρομολόγια... στα τυφλά και στο Τραμ - Δεν συνεργάζονται οι συρμοί με τα φανάρια

Πηγή: Eurokinissi

Στα... τυφλά γίνονται τα δρομολόγια του τραμ στην Αθήνα, σύμφωνα με καταγγελία του προέδρου των ηλεκτροδηγών, Χρήστο Τσώλη, στην εκπομπή «Ωρα Ελλάδος» στο OpenTV.

«Από το 2019 υπάρχει ακριβώς το ίδιο πρόβλημα τηλεδιοίκησης (τηλεματική). Δεν συνεργάζονται οι συρμοί με τα φανάρια», σύμφωνα με τον κ. Τσώλη.

Τι σημαίνει αυτό πρακτικά; «Σημαίνει ότι ο οδηγός από τη στιγμή που δεν δουλεύει το σύστημα για να του δώσει προτεραιότητα, ανοίγει την πόρτα, κατεβαίνει κάτω και χειροκίνητα αλλάζει, αλλάζει το φανάρι με το κλειδί, το κάνει πράσινο. Αυτό γίνεται σε όλους τους κόμβους», εξηγεί ο Χρ. Τσώλης.

Διαβάστε επίσης - Προαστιακός: Μεταξύ ΣΚΑ και Κορίνθου δεν υπάρχει ούτε τηλεδιοίκηση ούτε φωτοσήμανση

Εκτός αυτού, «δεν μας βλέπει το κέντρο ελέγχου. Είμαι σαν ένας οδηγός που οδηγεί χειροκίνητα. Κατεβαίνω κάτω, πηδάνε οι επιβάτες από τον συρμό... Ετσι οδηγούμε από το 2019», πρόσθεσε, επισημαίνοντας ότι έχουν ενημερώσει γι' αυτή την κατάσταση καιμεταξύ άλλων έχουν στείλει και εξώδικα.

«Το 2021 κάναμε μηνυτήρια καταγγελία, έχουν γίνει επερωτήσεις στη Βουλή, έχουμε στείλει εξώδικα στην Αττικό Μετρό, ο υπουργός τα γνώριζε. Ολοι, με τη σειρά», υπογράμμισε.

 

 


 

Ημερησία στο Google News Ακολούθησε την Ημερησία στο Google News!

Διαβάστε επίσης:

  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς

Newsletter

Η ημέρα ξεκινάει εδώ. Το imerisia.gr ετοιμάζει το δικό του newsletter. Κάντε εγγραφή εδώ για να είστε οι πρώτοι που θα λαμβάνετε όλες τις οικονομικές ειδήσεις της ημέρας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ - ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Περισσότερα

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΝΕΑ - ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ