Νέα
  • ΓΔ: 1422.35 +0.33%
  • Τζίρος: 108,35 εκ €
Δείκτες / Μετοχές
Οικονομικό Φόρουμ Δελφών 2024

Tραγωδία στα Τέμπη: Υπήρχε δεύτερος σταθμάρχης και εγκατέλειψε τη θέση του

Πηγή: Eurokinissi

Νέες καταγγελίες για το σταθμαρχείο Λάρισας αποκάλυψε ότι δέχεται ο Γιώργος Μπαρτζιώκης, δικηγόρος πολυτραυματία, που μίλησε στο Open για την τραγωδία των Τεμπών.

«Εχουμε τρομακτικές πληροφορίες για την αιτία του ατυχήματος. Πληροφορία από το διπλανό παρακείμενο καφέ ήταν πως δυστυχώς γινόταν μια γιορτή και πηγαινοέρχονταν κάποιοι σιδηροδρομικοί πέρα δώθε στην καφετέρια και στο σταθμαρχείο και είχαν πάρει και ποτά. Δεν μου είπαν για τον σταθμάρχη μου είπαν για οχλαγωγία για δύο βραδιές και την Καθαρά Δευτέρα και την Τρίτη. Αυτό το καταθέτουν πολλοί.

«Υπάρχει και μια δεύτερη πληροφορία πως υπήρχαν δύο σταθμάρχες και ότι έφυγε ο ένας και πήγε στο σπίτι του. Αυτό μπορεί μάλιστα να εξακριβωθεί με το GPS του κινητού του», αποκάλυψε ο δικηγόρος.

Ακόμη ξεκαθάρισε και για το τι ισχύει με τις αποζημιώσεις των επιβατών. Όπως είπε, «όταν γίνεται ένα ατύχημα, αυτός που ζημιώνεται μπορεί να προσφύγει στα ελληνικά δικαστήρια, δεν υπάρχει καμία απαγόρευση από κανέναν νόμο. Αυτό είναι ένα θέμα που θα βγει μετά την ακροαματική διαδικασία και θα οριστούν ποιες είναι οι συνέπειες των πράξεων των κατηγορουμένων είτε των εταιρειών (…) και θα τα διεκδικήσουν. Είναι κάτι παρόμοιο όπως γίνεται με τα τροχαία ατυχήματα στους δρόμους. Δεν υπάρχει κάποιος νόμος που θα απαγορεύσει να προσφύγουν στην δικαιοσύνη».

Ο δικηγόρος τόνισε πως για την ώρα δεν έχει κανείς πρόσβαση στην δικογραφία γιατί περιμένουν την απολογία του σταθμάρχη.

Ακολούθησε την Ημερησία στο Google News!

Διαβάστε επίσης:

  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς

Newsletter

Η ημέρα ξεκινάει εδώ. Το imerisia.gr ετοιμάζει το δικό του newsletter. Κάντε εγγραφή εδώ για να είστε οι πρώτοι που θα λαμβάνετε όλες τις οικονομικές ειδήσεις της ημέρας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ - ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Περισσότερα

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΝΕΑ - ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ