Νέα
  • ΓΔ: 1454.23 +0.40%
  • Τζίρος: 64,45 εκ €
Δείκτες / Μετοχές

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Σχολεία: «Eπεσε» η πλατφόρμα της Τράπεζας Θεμάτων - Πολύωρες καθυστερήσεις για τις εξετάσεις

Αναστάτωση προκληθηκε σήμερα στα Λύκεια, καθώς «έπεσε» η ηλεκτρονική πλατφόρμα της Τράπεζας Θεμάτων και οι καθηγητές δεν μπορούσαν να αντλήσουν θέματα για τις ενδοσχολικές εξετάσεις.

Μαθητές περίμεναν ώρες, μη γνωρίζοντας πότε θα έδιναν το προγραμματισμένο μάθημα της ημέρας. Η Γ' Λυκείου δίνει πρώτη το μάθημα κι ακολουθούν οι υπόλοιπες τάξεις. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα όλο το πρόγραμμα να πάει προς τα πίσω.

Η ηλεκτρονική πλατφόρμα της Τράπεζας Θεμάτων του ΙΕΠ «έπεσε» τα ξημερώματα και επανήλθε πε΄ριπου στις 10:00.

Σύμφωνα με τη νομοθεσία, την ημέρα των ενδοσχολικών εξετάσεων οι διευθυντές και οι καθηγητές των σχολείων αντλούν θέματα από την Τράπεζα Θεμάτων έως και 2 ώρες πριν την έναρξη των εξετάσεων και έως και 3 ώρες για τα μαθήματα της Αρχαίας Ελληνικής Γλώσσας και Γραμματείας/Αρχαίων Ελληνικών, των Αγγλικών και της Νέας Ελληνικής Γλώσσας και Λογοτεχνίας/Νέων Ελληνικών, καθώς και για τα μαθήματα Σχεδιαστικού Περιεχομένου.

Όπως κάθε χρονιά, έτσι και φέτος, τα θέματα των προαγωγικών, επαναληπτικών και απολυτήριων εξετάσεων των Λυκείων γίνονται και με θέματα από την Τράπεζα Θεμάτων.

Ημερησία στο Google News Ακολούθησε την Ημερησία στο Google News!

Διαβάστε επίσης:

  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς

Newsletter

Η ημέρα ξεκινάει εδώ. Το imerisia.gr ετοιμάζει το δικό του newsletter. Κάντε εγγραφή εδώ για να είστε οι πρώτοι που θα λαμβάνετε όλες τις οικονομικές ειδήσεις της ημέρας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ - ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Περισσότερα

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΝΕΑ - ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ