Νέα
  • ΓΔ: 1435.19 -0.94%
  • Τζίρος: 133,27 εκ €
Δείκτες / Μετοχές

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Καιρός - Meteo: Ανοιξιάτικες θερμοκρασίες με βοριάδες στο Αιγαίο

Καιρός - Meteo: Ηλιοφάνεια και υψηλές για την εποχή θερμοκρασίες
Πηγή: Eurokinissi

Για σήμερα, 24 Φεβρουαρίου ο καιρός αναμένεται αίθριος με ηλιοφάνεια καθ’ όλη την επικράτεια. Τις πρωινές ώρες η θερμοκρασία θα είναι χαμηλά και η ορατότητα κατά τόπους περιορισμένη.

Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις, τοπικά στα πελάγη 6 μποφόρ, ενώ η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή άνοδο. Ωστόσο στα βορειοδυτικά τις πρωινές ώρες θα σημειωθεί κατά τόπους παγετός.

«Με ισχυρούς βοριάδες και ηλιοφάνεια θα κυλήσει η σημερινή ημέρα, ενώ αραιές τοπικές συννεφιές θα κάνουν την εμφάνισή τους από το απόγευμα. Το μεσημέρι η θερμοκρασία θα αγγίξει σε αρκετές περιοχές και τους 20 βαθμούς Κελσίου», προβλέπει ο μετεωρολόγος Κλέαρχος Μαρουσάκης και συνεχίζει «το ατμοσφαιρικό βουνό που εξαπλώνεται στη Κεντρική και Νότια Ευρώπη, φέρνει ανοιξιάτικες θερμοκρασίες. Ωστόσο τη χώρα μας πλησιάζουν και βαρομετρικά χαμηλά από την Ανατολική Ευρώπη, γεγονός που θα ενισχύσει τους Βοριάδες τις επόμενες ημέρες».

Στην Αττική ο καιρός θα θυμίζει άνοιξη, καθώς θα επικρατήσει ηλιοφάνεια και η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 5 έως 19 βαθμούς Κελσίου.

Το ίδιο σκηνικό καιρού παρουσιάζει και η Θεσσαλονίκη, με τον υδράργυρο να αγγίζει τους 17 βαθμούς Κελσίου.

Ημερησία στο Google News Ακολούθησε την Ημερησία στο Google News!

Διαβάστε επίσης:

  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς

Newsletter

Η ημέρα ξεκινάει εδώ. Το imerisia.gr ετοιμάζει το δικό του newsletter. Κάντε εγγραφή εδώ για να είστε οι πρώτοι που θα λαμβάνετε όλες τις οικονομικές ειδήσεις της ημέρας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ - ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Περισσότερα

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΝΕΑ - ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ