Νέα
  • ΓΔ: 1435.19 -0.94%
  • Τζίρος: 133,27 εκ €
Δείκτες / Μετοχές

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Καιρός - Meteo: Με ανοιξιάτικες διαθέσεις κλείνει ο Φλεβάρης

καιρός: Άνοδος της θερμοκρασίας
Πηγή: Eurokinissi

Με σχεδόν ανοιξιάτικες καιρικές διαθέσεις θα κυλήσουν τα τελευταία 24ωρα του Φεβρουαρίου με την θερμοκρασία το μεσημέρι να φτάνει τους 22 με 23 βαθμούς κελσίου σε αρκετές περιοχές της επικράτειας, αλλά και αρκετό κρύο τη νύχτα που θα θυμίζει πως ακόμα δεν έχει φύγει ο χειμώνας, αναφέρει στην προσωπική του σελίδα στο facebook ο μετεωρολόγος του OPEN, Κλέαρχος Μαρουσάκης.

Πρόσκαιρη επάνοδος της άνοιξης προς το άλλο Σαββατοκύριακο

Καθώς θα ολοκληρώσει τη δράση του αυτό το πρώτο ψυχρό κύμα για τον Μάρτιο, θα ακολουθήσει άνοδος της θερμοκρασίας με έναν καιρό που θα θυμίζει για άλλη μια φορά άνοιξη κάτι που όμως δεν φαίνεται να κρατά για πολύ.

Πιθανή ισχυρή ψυχρή εισβολή το δεύτερο δεκαήμερο του Μάρτη

Από τις 8 με 10 Μάρτη περίπου και μετά φαίνεται ότι ένα ισχυρό βαρομετρικό χαμηλό από τις ακτές της βόρειας Αφρικής θα προσπαθήσει να κινηθεί ανατολικά «σπάζοντας» τη συνοχή του Ωμέγα εμποδιστή από τα νότια κράσπεδά του όπως φαίνεται στον δεύτερο χάρτη μας. Αν επαληθευτεί αυτό το σενάριο, τότε θα πρέπει στο δεύτερο δεκαήμερο του νέου μήνα μια ισχυρή ψυχρή εισβολή πιθανόν και πάλι από την Ουκρανία να επηρεάσει τη χώρα μας με τα χιόνια να κατεβαίνουν χαμηλά και τον παγετό να κάνει έντονα την εμφάνισή του για μια ακόμη φορά.

 

Ημερησία στο Google News Ακολούθησε την Ημερησία στο Google News!

Διαβάστε επίσης:

  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς

Newsletter

Η ημέρα ξεκινάει εδώ. Το imerisia.gr ετοιμάζει το δικό του newsletter. Κάντε εγγραφή εδώ για να είστε οι πρώτοι που θα λαμβάνετε όλες τις οικονομικές ειδήσεις της ημέρας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ - ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Περισσότερα

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΝΕΑ - ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ