Νέα
  • ΓΔ: 1422.35 +0.33%
  • Τζίρος: 108,35 εκ €
Δείκτες / Μετοχές
Οικονομικό Φόρουμ Δελφών 2024

Καιρός - Meteo: Νεφώσεις με τοπικές βροχές και ισχυρούς βοριάδες στο Αιγαίο

Καιρός: Πλησιάζει ο Αζορικός αντικυκλώνας με χιόνια στα βόρεια και στο Αιγαίο
Πηγή: Eurokinissi

Για σήμερα, Δευτέρα 1 Μαρτίου, προβλέπονται νεφώσεις παροδικά αυξημένες στην ανατολική και τη νότια χώρα, ενώ τοπικές βροχές θα σημειωθούν στη δυτική Πελοπόννησο και το νότιο Ιόνιο κυρίως τις πρωινές ώρες και στη Μακεδονία, τη Θράκη, την ανατολική Θεσσαλία, τις Σποράδες, την Εύβοια, την ανατολική Στερεά και τα νησιά του βορείου Αιγαίου από το απόγευμα.

Επιπλέον ασθενείς χιονοπτώσεις θα σημειωθούν στα ορεινά. Στην υπόλοιπη χώρα θα κάνουν την εμφάνισή τους λίγες νεφώσεις.

Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 3 με 5, στο κεντρικό και νότιο Αιγαίο 6 τοπικά 7, και πρόσκαιρα στα Δωδεκάνησα έως 8 μποφόρ.

Η θερμοκρασία δεν θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή, ενώ παγετός θα σημειωθεί κατά τόπους στα βόρεια ηπειρωτικά τις πρωινές και βραδινές ώρες.

«Με άστατο καιρό θα ξεκινήσει η νέα εβδομάδα στη χώρα μας. Μάλιστα στα ανατολικά και νότια αναμένονται πρόσκαιρες τοπικές βροχές, ενώ στην υπόλοιπη χώρα θα επικρατήσει ήπιος καιρός. Παράλληλα διατηρούνται οι πολύ ισχυροί βοριάδες στο Αιγαίο, με τη θερμοκρασία να φτάνει στις περισσότερες περιοχές τους 16-17 βαθμούς Κελσίου», προβλέπει ο μετεωρολόγος Κλέαρχος Μαρουσάκης.

Στην Αττική, αναμένονται λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες στα βόρεια και βαθμιαία θα εξασθενίσουν. Ωστόσο, τη νύχτα οι νεφώσεις θα αυξηθούν  εκ νέου και κατά την διάρκεια της νύχτας θα εκδηλωθούν τοπικές βροχές. Η θερμοκρασία θα κυμαίνεται από 5 έως 16 βαθμούς Κελσίου.

Στη Θεσσαλονίκη ο καιρός θα είναι αίθριος, αλλά τις βραδινές ώρες θα εμφανιστούν νεφώσεις που θα αυξηθούν και θα εκδηλωθούν τοπικές βροχές. Ο υδράργυρος θα δείχνει από 5 έως 13 βαθμούς Κελσίου.

Ακολούθησε την Ημερησία στο Google News!

Διαβάστε επίσης:

  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς

Newsletter

Η ημέρα ξεκινάει εδώ. Το imerisia.gr ετοιμάζει το δικό του newsletter. Κάντε εγγραφή εδώ για να είστε οι πρώτοι που θα λαμβάνετε όλες τις οικονομικές ειδήσεις της ημέρας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ - ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Περισσότερα

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΝΕΑ - ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ