Νέα
  • ΓΔ: 1448.98 +0.95%
  • Τζίρος: 75,36 εκ €
Δείκτες / Μετοχές

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Καιρός - Meteo: Πτώση της θερμοκρασίας και ισχυροί βοριάδες

Καιρός: Αναμένονται τοπικές βροχές αλλά και καταιγίδες στα Δυτικά και τα νησιά του Αιγαίου
Πηγή: Eurokinissi

Για σήμερα, Τρίτη 2 Μαρτίου, αναμένονται τοπικές βροχές στα ανατολικά και νότια ηπειρωτικά, την Εύβοια, την Κρήτη και τα νησιά του Αιγαίου, ενώ δεν αποκλείεται να πέσουν και χιόνια στα ορεινά. Στα δυτικά και βόρεια, τις απογευματινές ώρες ο καιρός θα βελτιωθεί. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι βορειοανατολικοί 4 με 6 και στο Αιγαίο έως 7 και από το απόγευμα τοπικά 8 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει πτώση και παγετός θα σημειωθεί κατά τόπους στα βόρεια ηπειρωτικά τις πρωινές και τις βραδινές ώρες.

«Πρόσκαιρη επιδείνωση αναμένεται να παρουσιάσει ο καιρός. Ειδικότερα στα ανατολικά και νότια προβλέπονται πρόσκαιρες βροχές, ενώ λίγα χιόνια θα πέσουν σε ορεινές περιοχές. Δυτικότερα και βορειότερα θα επικρατήσει ηλιοφάνεια. Πολύ ισχυροί και τοπικά θυελλώδεις βοριάδες θα επικρατήσουν στο Αιγαίο», προβλέπει ο μετεωρολόγος Κλέαρχος Μαρουσάκης.

Στην Αττική θα σημειωθούν νεφώσεις, που παροδικά θα αυξηθούν σε τοπικές βροχές, ενώ βαθμιαία θα βελτιωθεί ο καιρός. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 6 έως 13 βαθμούς Κελσίου.

Στη Θεσσαλονίκη αναμένονται νεφώσεις παροδικά αυξημένες και ασθενείς τοπικές βροχές. Ο υδράργυρος θα δείχνει στο κέντρο της πόλης από 3 έως 13 βαθμούς Κελσίου.

Ημερησία στο Google News Ακολούθησε την Ημερησία στο Google News!

Διαβάστε επίσης:

  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς

Newsletter

Η ημέρα ξεκινάει εδώ. Το imerisia.gr ετοιμάζει το δικό του newsletter. Κάντε εγγραφή εδώ για να είστε οι πρώτοι που θα λαμβάνετε όλες τις οικονομικές ειδήσεις της ημέρας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ - ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Περισσότερα