Νέα
  • ΓΔ: 1454.98 +1.36%
  • Τζίρος: 141,23 εκ €
Δείκτες / Μετοχές

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Κακοκαιρία Elias: Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις από τη Hellenic Train

Προβλήματα στην κυκλοφορία του Προαστιακού έχει προκαλέσει η κακοκαιρία Elias. Σύμφωνα με πρωινή ενημέρωση της Hellenic Train τα δρομολόγια του Προαστιακού στη γραμμή του Αεροδρομίου, πραγματοποιούνται μόνο στο τμήμα Αεροδρόμιο - Μεταμόρφωση. Η αμαξοστοιχία με αριθμό 1306 (Πειραιάς - Κιάτο) και ώρα αναχώρησης 08:15, αναχώρησε με 15 λεπτά καθυστέρηση από τον σταθμό της Κινέτας.

Προβλήματα με καθυστερήσεις και ακυρώσεις δρομολογίων υπάρχουν και στη γραμμή της Χαλκίδας λόγω πτώσης ηλεκτροδότησης στο τμήμα Αυλώνα - Οινόη ενώ αναμένεται ο έλεγχος της γραμμής από τον ΟΣΕ. Η αμαξοστοιχία 1538 (Αθήνα - Χαλκίδα) και ώρα αναχώρησης 09:26, θα πραγματοποιηθεί με λεωφορεία. Τα λεωφορεία δεν θα πραγματοποιήσουν τις παρακάτω σταθμεύσεις: ΣΚΑ,ΑΧΑΡΝΑΙ,ΔΗΛΕΣΙ,ΑΓΙΟ ΓΕΩΡΓΙΟ,ΚΑΛΟΧΩΡΙ ΠΑΝΤΕΙΧΙ.

Το δρομολόγιο με αριθμό 1539 (Χαλκίδα - Αθήνα) και ώρα αναχώρησης 09:08, θα πραγματοποιηθεί με λεωφορείο και θα εκτελέσει τις παρακάτω σταθμεύσεις: Οινόη,Οινόφυτα,'Αγιος Θωμάς,Αυλώνα,Σφενδάλη,Αφίδναι,'Αγιος Στέφανος,Δεκέλεια,Αθήνα.

Υπενθυμίζεται πως δεν θα πραγματοποιηθεί το δρομολόγιο της αμαξοστοιχίας 882 ενώ  η αμαξοστοιχία με αριθμό IC 51 (Θεσσαλονίκη - Αθήνα) και ώρα αναχώρησης 05:00, καταργείται μερικώς στο τμήμα Λειανοκλάδι μέχρι Αθήνα και δεν υποκαθίσταται με λεωφορεία. Το δρομολόγιο της αμαξοστοιχίας IC50 καταργείται στο τμήμα Αθήνα-Λειανοκλάδι. Το δρομολόγιο θα πραγματοποιηθεί στο τμήμα Λειανοκλάδι-Θεσσαλονίκη με λεωφορεία.

Ημερησία στο Google News Ακολούθησε την Ημερησία στο Google News!

Διαβάστε επίσης:

  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς

Newsletter

Η ημέρα ξεκινάει εδώ. Το imerisia.gr ετοιμάζει το δικό του newsletter. Κάντε εγγραφή εδώ για να είστε οι πρώτοι που θα λαμβάνετε όλες τις οικονομικές ειδήσεις της ημέρας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ - ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Περισσότερα

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΝΕΑ - ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ