Νέα
  • ΓΔ: 1454.98 +1.36%
  • Τζίρος: 141,23 εκ €
Δείκτες / Μετοχές

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Καιρός - Meteo: Μικρή άνοδος της θερμοκρασίας - Πού θα βρέξει

καιρός
Πηγή: Eurokinissi

Τοπικές βροχές αναμένονται σήμερα Δευτέρα, 7 Μαρτίου, αρχικά από τα δυτικά και από το απόγευμα στα κεντρικά και τα νότια, σύμφωνα με την πρόγνωση καιρού της ΕΜΥ. Η ορατότητα τις πρωινές ώρες στα ηπειρωτικά θα είναι κατά τόπους περιορισμένη, ενώ ευνοείται η μεταφορά αφρικανικής σκόνης στα νότια.

Οι άνεμοι θα πνέουν από ανατολικές διευθύνσεις 3 με 5 μποφόρ και μόνο στα Δωδεκάνησα θα πνέουν βορειοδυτικοί, το πρωί τοπικά έως 6 μποφόρ.

Πιο αναλυτικά, στη Μακεδονία και στη Θράκη αναμένονται λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές από το απόγευμα. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ και το απόγευμα από νότιες διευθύνσεις με την ίδια ένταση. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 2 έως 14 βαθμούς Κελσίου. 

Στα νησιά του Ιονίου, τη Δυτική Στερεά και τη Δυτική Πελοπόννησο, αναμένονται νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές κυρίως από το μεσημέρι. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί 3 με 4 και στο Ιόνιο από νότιες διευθύνσεις έως 5 μποφόρ με ενίσχυση τη νύχτα. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 6 έως 18 βαθμούς Κελσίου. Στο εσωτερικό της Ηπείρου η ελάχιστη 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.

Στη Θεσσαλία, την ανατολική Στερεά, την Εύβοια και την ανατολική Πελοπόννησο, θα υπάρξουν λίγες νεφώσεις που βαθμιαία θα αυξηθούν και από το απόγευμα θα σημειωθούν τοπικές βροχές. Οι άνεμοι θα πνέουν στα βόρεια μεταβλητοί 3 με 4 και στα υπόλοιπα ανατολικοί βορειοανατολικοί έως 5 μποφόρ. Σταδιακά θα στραφούν σε ανατολικούς νοτιοανατολικούς με την ίδια ένταση. Η θερμοκρασία θα κυμανεθεί από 5 έως 17 βαθμούς Κελσίου. Στα βόρεια η μέγιστη 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

Στις Κυκλάδες και στην Κρήτη θα υπάρξουν αραιές νεφώσεις που βαθμιαία θα πυκνώσουν. Τοπικές βροχές θα σημειωθούν από το απόγευμα στην Κρήτη και από το βράδυ στις Κυκλάδες. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 3 με 5 μποφόρ. Σταδιακά θα στραφούν σε ανατολικούς νοτιοανατολικούς και τη νύχτα θα ενισχυθούν. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 11 έως 18 βαθμούς Κελσίου.

Στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα, ο καιρός θα είναι αίθριος. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 4 με 6 μποφόρ. 

Στην Αττική, θα υπάρξουν λίγες νεφώσεις που βαθμιαία θα αυξηθούν και το βράδυ θα σημειωθούν τοπικές βροχές. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ, στρεφόμενοι σταδιακά σε ανατολικούς νοτιοανατολικούς με την ίδια ένταση. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 9 έως 16 βαθμούς Κελσίου.

Στη Θεσσαλονίκη, θα εμφανιστούν νεφώσεις με τοπικές βροχές από το βράδυ. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί 3 με 4 και από το απόγευμα από νότιες διευθύνσεις με την ίδια ένταση. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 5 έως 14 βαθμούς Κελσίου.

Ημερησία στο Google News Ακολούθησε την Ημερησία στο Google News!

Διαβάστε επίσης:

  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς

Newsletter

Η ημέρα ξεκινάει εδώ. Το imerisia.gr ετοιμάζει το δικό του newsletter. Κάντε εγγραφή εδώ για να είστε οι πρώτοι που θα λαμβάνετε όλες τις οικονομικές ειδήσεις της ημέρας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ - ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Περισσότερα

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΝΕΑ - ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ