Νέα
  • ΓΔ: 1448.48 -0.48%
  • Τζίρος: 187,13 εκ €
Δείκτες / Μετοχές

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ερχονται αλλαγές σε Νοσοκομεία και Κέντρα Υγείας

Μετά την ανάπαυλα των εορτών, σκοπεύει ο υπουργός Υγείας Μιχάλης Χρυσοχοΐδης να ξεκινήσει τις αλλαγές που έχει σχεδιάσει για το Εθνικό Σύστημα Υγείας.

Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες του ethnos.gr, ο υπουργός Υγείας προτίθεται ήδη από τις πρώτες ημέρες του Ιανουαρίου να θέσει σε εφαρμογή το σχέδιο του για τα δημόσια νοσοκομεία. Σκοπεύει μάλιστα να συμμετέχει στις συνεδριάσεις του Κεντρικού Συμβουλίου Υγειονομικών Περιφερειών (ΚΕΣΥΠΕ), από τις οποίες απείχε το τελευταίο διάστημα.

Πρόκειται για το όργανο στο οποίο συμμετέχουν όλοι οι διοικητές των Υγειονομικών Περιφερειών και μέσω του οποίου ελέγχονται όλα τα νοσοκομεία της χώρας.

Αν και κάποιοι Διοικητές ΥΠΕ αναμένεται να αλλάξουν με την προκήρυξη του διαγωνισμού μέσω ΑΣΕΠ, ο Μιχάλης Χρυσοχοΐδης σχεδιάζει να δώσει από τώρα τις οδηγίες για το τι θα πρέπει να υλοποιηθεί άμεσα στα νοσοκομεία.

Διαβάστε περισσότερα στο ethnos.gr

Ημερησία στο Google News Ακολούθησε την Ημερησία στο Google News!

Διαβάστε επίσης:

  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς

Newsletter

Η ημέρα ξεκινάει εδώ. Το imerisia.gr ετοιμάζει το δικό του newsletter. Κάντε εγγραφή εδώ για να είστε οι πρώτοι που θα λαμβάνετε όλες τις οικονομικές ειδήσεις της ημέρας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ - ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Περισσότερα

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΝΕΑ - ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ