Νέα
  • ΓΔ: 1454.98 +1.36%
  • Τζίρος: 141,23 εκ €
Δείκτες / Μετοχές

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Απολύθηκαν καθηγητές που έλειπαν από το σχολείο έως και 3 χρόνια

Έφυγαν από το σχολείο και …ξέχασαν να επιστρέψουν δύο εκπαιδευτικοί με αποτέλεσμα να απολυθούν, ενώ ένας τρίτος εκδιώχτηκε από το σχολείο στο οποίο δίδασκε λόγω ανάρμοστης συμπεριφοράς. Το εντυπωσιακό πάντως είναι ότι παρά το γεγονός ότι τα παραπτώματα των εκπαιδευτικών έλαβαν χώρα πολλά χρόνια πριν και πάντως πάνω από μια πενταετία, η απόφαση για την απόλυσή τους ελήφθη τώρα, γεγονός, που αποδεικνύει τις δαιδαλώδεις γραφειοκρατικές διαδικασίες, που ακολουθεί ο δημόσιος τομέας ακόμη και για σοβαρά παραπτώματα των δημοσίων υπαλλήλων.

Στην πρώτη περίπτωση το υπουργείο Παιδείας αποφάσισε την απόλυση εκπαιδευτικού, σε εκτέλεση απόφασης Πρωτοβάθμιου Πειθαρχικού Συμβουλίου με την οποία επιβλήθηκε πειθαρχική ποινή της οριστικής παύσης για το πειθαρχικό παράπτωμα της αδικαιολόγητης αποχής από την εκτέλεση των καθηκόντων της από 19/11/2014 έως και 2/10/2017 (τουλάχιστον) που προβλέπεται απ΄τις διατάξεις του αρ. 107 του Ν.3528/2007, όπως αντικαταστάθηκε με την παρ.1 του άρθρου 6 του Ν. 4325/2015, και απολύεται από την υπηρεσία από 22/11/2023. Για τους ίδιους λόγους απολύθηκε και ο δεύτερος εκπαιδευτικό.

Διαβάστε πεισσότερα στο ethnos.gr

Ημερησία στο Google News Ακολούθησε την Ημερησία στο Google News!

Διαβάστε επίσης:

  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς

Newsletter

Η ημέρα ξεκινάει εδώ. Το imerisia.gr ετοιμάζει το δικό του newsletter. Κάντε εγγραφή εδώ για να είστε οι πρώτοι που θα λαμβάνετε όλες τις οικονομικές ειδήσεις της ημέρας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ - ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Περισσότερα

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΝΕΑ - ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ