Νέα
  • ΓΔ: 1454.98 +1.36%
  • Τζίρος: 141,23 εκ €
Δείκτες / Μετοχές

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Διοικητές Νοσοκομείων: Με ρυθμούς χελώνας στο ΕΣΥ - Πότε θα διοριστούν

Με καθυστερήσει θα φτάσουν όπως φαίνεται στα δημόσια νοσοκομεία όλης της χώρας οι διοικητές νοσοκομείων που πήραν μέρος στον διαγωνισμό του ΑΣΕΠ που βασίζεται στον νόμο Κεραμέως για την επιλογή των στελεχών στη δημόσια διοίκηση. Προς ώρας οι διαδικασίες φαίνεται ότι κινούνται με ρυθμούς χελώνας.

Παρότι οι υποψήφιοι έχουν καταθέσει τις αιτήσεις τους και ήδη έχει δημοσιοποιηθεί ένα δείγμα από το τεστ δεξιοτήτων στο οποίο θα πάρουν μέρος, κανένα άλλο βήμα δεν έχει γίνει επισήμως γνωστό. Να υπενθυμιστεί ότι πριν από τους διοικητές νοσοκομείων θα πρέπει να έχουν επιλεγεί οι διοικητές των υγειονομικών περιφερειών (ΥΠΕ) οι οποίοι άλλωστε θα συμμετάσχουν και στις επιτροπές αξιολόγησης των υποψηφίων στελεχών για τα νοσοκομεία. Με βάση τις πληροφορίες του ethnos.gr ο γραπτός διαγωνισμός που θα διεξαχθεί στα γραφεία της Εθνικής Σχολής Δημόσιας Διοίκησης αναμένεται να γίνει εντός του Μαρτίου.

Διαβάστε περισσότερα στο ethnos.gr

 

Ημερησία στο Google News Ακολούθησε την Ημερησία στο Google News!

Διαβάστε επίσης:

  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς

Newsletter

Η ημέρα ξεκινάει εδώ. Το imerisia.gr ετοιμάζει το δικό του newsletter. Κάντε εγγραφή εδώ για να είστε οι πρώτοι που θα λαμβάνετε όλες τις οικονομικές ειδήσεις της ημέρας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ - ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Περισσότερα

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΝΕΑ - ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ