Νέα
  • ΓΔ: 1448.83 -0.42%
  • Τζίρος: 30,96 εκ €
Δείκτες / Μετοχές

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΕΣΥ: Οι 5 νέες χρεώσεις - Οι αλλαγές Γεωργιάδη που φέρνουν επιβαρύνσεις

Πέντε νέες επιβαρύνσεις είναι πιθανό να συναντήσουν μπροστά τους το επόμενο διάστημα οι ασθενείς, αφού οι ρυθμίσεις της ηγεσίας του υπουργείου Υγείας στο δημόσιο σύστημα υγείας, φέρνουν νέες χρεώσεις για τους πολίτες. Τα απογευματινά χειρουργεία, ο προσωπικός γιατρός της επιλογής, οι διαγνωστικές εξετάσεις, αλλά ακόμα και τα ιδιωτικά ιατρεία των γιατρών του Δημοσίου φέρνουν νέες χρεώσεις για τους ασθενείς οι οποίοι μέχρι σήμερα τις απολάμβαναν δωρεάν.

Η αρχή γίνεται με τα απογευματινά χειρουργεία επί πληρωμή που ξεκινούν την Τρίτη από τη Θεσσαλονίκη και το νοσοκομείο Παπαγεωργίου όπως έχει προαναγγείλει η ηγεσία του υπουργείου Υγείας.Τα απογευματινά χειρουργεία θα επιβαρύνουν τους ασθενείς που θα επιδιώξουν να χειρουργηθούν νωρίτερα στο ΕΣΥ και να μην περιμένουν για μήνες προκειμένου να δουν την χειρουργική αίθουσα. Μέλημα που θα έπρεπε να είναι του υπουργείου Υγείας και όχι των ίδιων των ασθενών. Το κόστος θα ξεκινάει από τα 300 € για τις πολύ μικρές επεμβάσεις και θα φτάνει έως και τα 2000 €. Άγνωστο παραμένει πως θα ελέγχεται εάν ένας χειρουργός ζητά επιπλέον χρήματα από τους ασθενείς παρανόμως προκειμένου να τους χειρουργήσει.

Διαβάστε περισσότερα στο ethnos.gr

Ημερησία στο Google News Ακολούθησε την Ημερησία στο Google News!

Διαβάστε επίσης:

  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς

Newsletter

Η ημέρα ξεκινάει εδώ. Το imerisia.gr ετοιμάζει το δικό του newsletter. Κάντε εγγραφή εδώ για να είστε οι πρώτοι που θα λαμβάνετε όλες τις οικονομικές ειδήσεις της ημέρας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ - ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Περισσότερα

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΝΕΑ - ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ