Νέα
  • ΓΔ: 1392.62 +0.83%
  • Τζίρος: 120,44 εκ €
Δείκτες / Μετοχές

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Κορονοϊός: Πώς θα γίνονται οι μετακινήσεις σε κομμωτήρια

Με μάσκα στα κομμωτήρια, κομμωτής και πελάτης λόγω κορωνοϊού / Πηγή: Intime
Με μάσκα στα κομμωτήρια, κομμωτής και πελάτης λόγω κορωνοϊού / Πηγή: Intime

Τη δυνατότητα να πάνε σε κομμωτήριο, κουρείο ή κέντρο αισθητικής και εκτός του Δήμου όπου κατοικούν θα έχουν από την Δευτέρα 22 Μαρτίου οι πολίτες στις περιοχές επιδημιολογικού επιπέδου «πολύ αυξημένου κινδύνου». 

Η μετακίνηση για το ραντεβού θα γίνεται με αποστολή sms στο 13033 με την επιλογή 6 ή με την αντίστοιχη γνωστή γραπτή βεβαίωση (τύπου Β) και με το σχετικό αποδεικτικό του ραντεβού (SMS ή email) από τον πάροχο της υπηρεσίας.

Για παράδειγμα, κάτοικος Περιστερίου που θέλει να επισκεφθεί κομμωτήριο στο Χαϊδάρι επικοινωνεί με το κομμωτήριο και κλείνει ραντεβού. Το κατάστημα του στέλνει SMS ή e-mail που αποτελεί το αποδεικτικό του ραντεβού. Όταν έρθει η μέρα και η ώρα του ραντεβού ο πολίτης στέλνει SMS με επιλογή 6 στο 13033 ή ετοιμάζει την χειρόγραφη βεβαίωση και μαζί με το αποδεικτικό του ραντεβού (SMS ή e-mail) μετακινείται από το Περιστέρι στο Χαϊδάρι για να επισκεφτεί το κομμωτήριο.

Η ανάρτηση του υπουργείου Ανάπτυξης στο Twitter

Από Δευτέρα 22/3 στις περιοχές επιδημιολογικού επιπέδου "πολύ αυξημένου κινδύνου", επαναλειτουργούν οι υπηρεσίες των κομμωτηρίων & περιποίησης άκρων. Επιτρέπεται η διαδημοτική μετακίνηση κατόπιν ραντεβού, με βεβαίωση τύπου Β ή αποστολή sms στο 13033 με την επιλογή 6.

Με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ

Ημερησία στο Google News Ακολούθησε την Ημερησία στο Google News!

Διαβάστε επίσης:

  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς

Newsletter

Η ημέρα ξεκινάει εδώ. Το imerisia.gr ετοιμάζει το δικό του newsletter. Κάντε εγγραφή εδώ για να είστε οι πρώτοι που θα λαμβάνετε όλες τις οικονομικές ειδήσεις της ημέρας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ - ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Περισσότερα

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΝΕΑ - ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ