Νέα
  • ΓΔ: 1426.2 +0.27%
  • Τζίρος: 82,66 εκ €
Δείκτες / Μετοχές

ΚΟΣΜΟΣ

e-Λαχαναγορά: Σε λειτουργία η εφαρμογή για online παραγγελίες όλο το 24ωρο

Συνεπής στις δεσμεύσεις που είχε αναλάβει έναντι των πελατών της εμπόρων, αλλά και των καταναλωτών, η διοίκηση του Οργανισμού Κεντρικών Αγορών και Αλιείας (ΟΚΑΑ), έθεσε σε λειτουργία την εφαρμογή «e-Λαχαναγορά», προσφέροντας σε επιχειρήσεις και επαγγελματίες την δυνατότητα για online αγορές και «ψηφιακή παραγγελία».

Η συγκεκριμένη εφαρμογή, σύμφωνα με τον διευθύνοντα σύμβουλο του ΟΚΑΑ, Απόστολο Αποστολάκο, απλοποιεί την διαδικασία της παραγγελίας, με ένα κλικ από το κινητό, προσφέροντας στους εμπόρους ασφαλείς συναλλαγές και την δυνατότητα 24ωρης λειτουργίας των καταστημάτων τους, κερδίζοντας χρόνο και χρήμα. 

Το «e-Λαχαναγορά» διατίθεται δωρεάν σε Android και iOS, είναι αποκλειστικά για χρήση από επαγγελματίες και επιχειρήσεις και αποτελεί έναν ακόμη κρίκο στην αλυσίδα των επενδύσεων ύψους 20 εκατομμυρίων ευρώ, που έχει δρομολογήσει και υλοποιεί ο ΟΚΑΑ, στο πλαίσιο του προγράμματος αναβάθμισης των υφιστάμενων υποδομών του, αλλά και των παρεχόμενων υπηρεσιών. 

Ενδεικτικά παραδείγματα, το καινούργιο ψυχόμενο κέντρο logistics,   καθώς και σειρά νέων τεχνολογιών, που θα συμβάλλουν στην αποτελεσματικότερη λειτουργία της Αγοράς, από την οποία διακινείται ένας από τους μεγαλύτερους όγκους φρούτων, λαχανικών, νωπών κρεάτων και αλιευμάτων ανά την επικράτεια. Σύντομα, επίσης, θα ανακοινωθεί η ολοκλήρωση σειράς έργων στις 11 Ιχθυόσκαλες που εποπτεύει ο Οργανισμός και είχαν «κολλήσει», τα οποία τις προσεχείς ημέρες θα δοθούν σε χρήση των συναλλασσόμενων αλιέων και ιχθυεμπόρων.

Η παρουσίαση του «e-Λαχαναγορά» έγινε την Παρασκευή 11 Ιουνίου 2021, σε ειδική εκδήλωση από τον διευθύνοντα σύμβουλο του ΟΚΑΑ, Απόστολο Αποστολάκο, παρουσία του υπουργού Ανάπτυξης, Άδωνι Γεωργιάδη, του αναπληρωτή υπουργού, Νίκου Παπαθανάση, του διευθύνοντα συμβούλου του Υπερταμείου (ΕΕΣΥΠ), Γρηγόρη Δημητριάδη και του γενικού γραμματέα Εμπορίου και Προστασίας του Καταναλωτή, Σωτήρη Αναγνωστόπουλου. 
 

Ημερησία στο Google News Ακολούθησε την Ημερησία στο Google News!

Διαβάστε επίσης:

  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς

Newsletter

Η ημέρα ξεκινάει εδώ. Το imerisia.gr ετοιμάζει το δικό του newsletter. Κάντε εγγραφή εδώ για να είστε οι πρώτοι που θα λαμβάνετε όλες τις οικονομικές ειδήσεις της ημέρας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ - ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΚΟΣΜΟΣ

Περισσότερα

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΝΕΑ - ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΚΟΣΜΟΣ