Νέα
  • ΓΔ: 858.93 -4.66%
  • Τζίρος: 117,86 εκ €
Δείκτες / Μετοχές

Λεμπρόν Τζέιμς: Ο σταρ του NBA συζητά πώληση τμήματος της εταιρείας του – Στα 750 εκατ. δολ. η αποτίμησή της

Ο Λεμπρόν Τζέιμς
Ο Λεμπρόν Τζέιμς / Πηγή: ΑΡ

Σε συζητήσεις με επενδυτές όπως η Nike για πώληση ενός τμήματος της εταιρείας βρίσκεται η SpringHill Co, η εταιρεία παραγωγής ψυχαγωγικών εκπομπών που ιδρύθηκε από τον «βασιλιά» του NBA Λεμπρόν Τζέιμς και τον επί σειρά συνεργάτη του, Μάβερικ Κάρτερ.

Αρχικά, υπήρχαν πληροφορίες ότι πωλείτο εξ ολοκλήρου η εταιρεία, ωστόσο η SpringHill τις διέψευσε, αναφέροντας ότι γίνονται διαπραγματεύσεις -σε πρώιμο στάδιο- για την πώληση ενός κομματιού της εταιρείας, η οποία έχει, πλέον, αποτίμηση 750 εκατ. δολάρια, σύμφωνα με πληροφορίες.

Ο Λεμπρόν Τζέιμς ίδρυσε τη SpringHill πέρυσι με τον Μάβερικ Κάρτερ, αφού κατάφερε να συγκεντρώσει 100 εκατομμύρια δολάρια. Συνεργάστηκε με το γραφείο μάρκετινγκ της Robot Co και με δύο άλλες επιχειρήσεις: τη SpringHill Entertainment, την εταιρεία πίσω από την ταινία «Space Jam: A New Legacy» και την Uninterrupt LLC, η οποία είναι παραγωγός του «The Shop: Uninterrupt» στο HBO.

Η Nike δεν προέβη σε κάποιο σχόλιο σχετικά με το θέμα.

Ακολούθησε την Ημερησία στο Google News!
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς

Newsletter

Η ημέρα ξεκινάει εδώ. Το imerisia.gr ετοιμάζει το δικό του newsletter. Κάντε εγγραφή εδώ για να είστε οι πρώτοι που θα λαμβάνετε όλες τις οικονομικές ειδήσεις της ημέρας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ - ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΚΟΣΜΟΣ

Περισσότερα

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΝΕΑ - ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΚΟΣΜΟΣ