Νέα
  • ΓΔ: 915.15 +0.53%
  • Τζίρος: 37,11 εκ €
Δείκτες / Μετοχές

Ολυμπιακοί Αγώνες Τόκιο: Ανοιχτό το ενδεχόμενο ακύρωσης

Στον «αέρα» οι Ολυμπιακοί Αγώνες του Τόκιο / Πηγή: AP
Στον «αέρα» οι Ολυμπιακοί Αγώνες του Τόκιο / Πηγή: AP

Ανοιχτό άφησε το ενδεχόμενο ακύρωσης στο «παρά πέντε» των Ολυμπιακών Αγώνων του Τόκιο ο επικεφαλής της οργανωτικής επιτροπής, εξαιτίας της αύξησης των κρουσμάτων του κορονοϊού και των σημαντικών αντιδράσεων.

Ο Τοσίρο Μούτο, απαντώντας σε ερώτηση εάν οι Ολυμπιακοί, που αναμένεται να ξεκινήσουν την Παρασκευή, ενδέχεται να ακυρωθούν, απάντησε ότι θα παρακολουθεί τον αριθμό των κρουσμάτων και θα συζητήσει με τους διοργανωτές -εάν χρειαστεί. «Δεν μπορούμε να προβλέψουμε τι θα συμβεί με τον αριθμό των κρουσμάτων, οπότε θα συνεχίσουμε τις συζητήσεις, εάν υπάρξει άνοδος των κρουσμάτων», είπε.

Και πρόσθεσε: «Συμφωνήσαμε ότι με βάση την κατάσταση με τον κορονοϊό, θα συγκαλέσουμε ξανά πενταμερείς συνομιλίες. Αναλόγως εάν τα κρούσματα αυξηθούν ή μειωθούν, θα σκεφτούμε τι πρέπει να κάνουμε».

Θυμίζουμε ότι οι Ολυμπιακοί Αγώνες του Τόκιο, που αναβλήθηκαν πέρυσι λόγω της πανδημίας, είναι προγραμματισμένο να διεξαχθούν χωρίς θεατές.

 

Ακολούθησε την Ημερησία στο Google News!
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς

Newsletter

Η ημέρα ξεκινάει εδώ. Το imerisia.gr ετοιμάζει το δικό του newsletter. Κάντε εγγραφή εδώ για να είστε οι πρώτοι που θα λαμβάνετε όλες τις οικονομικές ειδήσεις της ημέρας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ - ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΚΟΣΜΟΣ

Περισσότερα

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΝΕΑ - ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΚΟΣΜΟΣ