Νέα
  • ΓΔ: 1021.16 -3.06%
  • Τζίρος: 89,42 εκ €
Δείκτες / Μετοχές

Viber: Πενταπλάσιες ενεργοποιήσεις με την κατάρρευση του Facebook

Xαράς ευαγγέλια για το αντίπαλον δέος της διαδικτυακής επικοινωνίας. Το χθεσινό πολύωρο κρασάρισμα σε Facebook, Instagram και WhatsApp, έφερε χαμόγελα στο Viber. Σύμφωνα με δήλωση της Chief Growth Officer της Rakuten Viber, Anna Znamenskaya, «το Viber είδε πενταπλασιασμό στον αριθμό των ενεργοποιήσεων, φτάνοντας ως και δεκαπλασιασμό στις ώρες αιχμής. Επίσης είχαμε αύξηση 75% στον αριθμό των μηνυμάτων και διπλασιασμό του αριθμού των κλήσεων».

Xθες, κατά τις απογευματινές ώρες, οι χρήστες των τριών πλατφορμών στη χώρα μας διαπίστωσαν ότι ήταν αδύνατο να συνδεθούν. Φαινόμενο όμως που, όπως διαπιστώθηκε τελικά αφορούσε εκατοντάδες εκατομμύρια χρήστες των υπηρεσιών παγκοσμίως, και μάλιστα εξελίχθηκε στο μεγαλύτερο μπλακ άουτ στην ιστορία του Facebook, καθώς η πλατφόρμα δεν λειτουργούσε για σχεδόν 7 ώρες.

Αυτό εκτός του ότι δημιούργησε δυσλειτουργίες στους χρήστες, τους οδήγησε όπως φαίνεται και στην αναζήτηση άλλων εναλλακτικών λύσεων.

Ακολούθησε την Ημερησία στο Google News!
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς

Newsletter

Η ημέρα ξεκινάει εδώ. Το imerisia.gr ετοιμάζει το δικό του newsletter. Κάντε εγγραφή εδώ για να είστε οι πρώτοι που θα λαμβάνετε όλες τις οικονομικές ειδήσεις της ημέρας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ - ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΚΟΣΜΟΣ

Περισσότερα

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΝΕΑ - ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΚΟΣΜΟΣ