Νέα
  • ΓΔ: 1015.48 +1.13%
  • Τζίρος: 73,34 εκ €
Δείκτες / Μετοχές

Amazon: Δεν θα δέχεται πιστωτικές κάρτες Visa στη Βρετανία - Ποιές είναι οι επιλογές

Amazon / Πηγή: AP
Amazon / Πηγή: AP

Η Amazon βάζει τέλος από το 2022 στις πληρωμές που δέχεται μέσω πιστωτικών καρτών Visa που έχουν εκδοθεί στο Ηνωμένο Βασίλειο.

Συγκεκριμένα, ο κολοσσός ηλεκτρονικού εμπορίου έχει αρχίσει να ενημερώνει τους πελάτες της στη Βρετανία ότι «από τις 19 Ιανουαρίου δεν θα δεχόμαστε πιστωτικές κάρτες Visa που έχουν εκδοθεί στο Ηνωμένο Βασίλειο», λόγω των υψηλών προμηθειών που χρεώνει η Visa στη χώρα.

Η απόφαση αναμένεται να προκαλέσει τεράστια προβλήματα στις συναλλαγές των βρετανών οι οποίοι θα πρέπει πλέον να χρησιμοποιούν μόνο χρεωστικές κάρτες Visa, πιστωτικές κάρτες της MasterCard και της Amex όπως και πιστωτικές κάρτες της Visa που έχουν εκδοθεί εκτός βρετανικού εδάφους.

Εκπρόσωπος της Visa ανέφερε ότι «είμαστε πολύ απογοητευμένοι που η Amazon απειλεί να περιορίσει τις επιλογές των καταναλωτών για το μέλλον. Όταν η επιλογή του καταναλωτή περιορίζεται, κανείς δεν κερδίζει. Έχουμε μια μακροχρόνια συνεργασία με την Amazon και θα συνεχίσουμε να εργαζόμαστε για μια λύση».

Ακολούθησε την Ημερησία στο Google News!
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς

Newsletter

Η ημέρα ξεκινάει εδώ. Το imerisia.gr ετοιμάζει το δικό του newsletter. Κάντε εγγραφή εδώ για να είστε οι πρώτοι που θα λαμβάνετε όλες τις οικονομικές ειδήσεις της ημέρας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ - ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΚΟΣΜΟΣ

Περισσότερα

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΝΕΑ - ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΚΟΣΜΟΣ