Νέα
  • ΓΔ: 893.23 +1.62%
  • Τζίρος: 79,36 εκ €
Δείκτες / Μετοχές

Apple: Κατακόρυφη πτώση της ζήτησης των iPhone13 - Μειώνει την παραγωγή η εταιρεία

Μετά τα τεράστια προβλήματα που εμφανίστηκαν στην εφοδιαστική αλυσίδα η Apple, βρίσκεται αντιμέτωπη και με την μειωμένη ζήτηση της σειράς iPhone 13.

Όπως αναφέρει το Bloomberg, η εταιρεία ενημέρωσε τους προμηθευτές εξαρτημάτων της ότι η ζήτηση για τη σειρά iPhone 13 έχει αποδυναμωθεί, οπότε ίσως μειωθεί περαιτέρω η παραγωγής τους για κάποιο διάστημα. 

Η Apple έχει ήδη μειώσει τον στόχο παραγωγής του iPhone 13 για φέτος κατά 10 εκατ. μονάδες, από τον στόχο των 90 εκατ. λόγω έλλειψης ανταλλακτικών, γεγονός που μπορεί να καταγράψει μια από τις μεγαλύτερες και απροσδόκητες μειώσεις παραγωγής ενός ιδιαίτερα δημοφιλούς προϊόντος της.

Αν και η εταιρεία πίστευε ότι μπορούσε να καλυφθεί μεγάλο μέρος αυτού του ελλείμματος το επόμενο έτος, τα στοιχεία για τη ζήτηση είναι δυσοίωνα οπότε η εταιρεία ενημερώνει τους πωλητές της ότι αυτές οι παραγγελίες ενδέχεται να μην πραγματοποιηθούν.

Ακολούθησε την Ημερησία στο Google News!
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς

Newsletter

Η ημέρα ξεκινάει εδώ. Το imerisia.gr ετοιμάζει το δικό του newsletter. Κάντε εγγραφή εδώ για να είστε οι πρώτοι που θα λαμβάνετε όλες τις οικονομικές ειδήσεις της ημέρας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ - ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΚΟΣΜΟΣ

Περισσότερα

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΝΕΑ - ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΚΟΣΜΟΣ