Νέα
  • ΓΔ: 860.06 +1.03%
  • Τζίρος: 79,81 εκ €
Δείκτες / Μετοχές

Ο Ελον Μασκ εκτόξευσε το Dogecoin στο 24% - Ανακοίνωσε ότι θα το δέχεται η Tesla

crypro dogecoin
AP Newsroom

Χρειάστηκαν δύο λέξεις του Ελον Μασκ για να εκτοξευτεί μέσα σε λίγα λεπτά το κρυπτονόμισμα Dogecoin κατά 20-24%.

Σε tweet του σήμερα, ο άνθρωπος που ψηφίστηκε από το «Time» ως ο πιο επιδραστικός στον πλανήτη ανέφερε ότι «η Tesla θα διαθέτει ορισμένα προϊόντα για αγορά μέσω Dogecoin και θα δούμε πως θα πάει».

Παρότι κάτι τέτοιο θα γίνει σε δοκιμαστική βάση το Dogecoin έκανε «άλμα» στα 0,195 δολάρια. Παρόμοια πορεία είχε και το Bitcoin όταν ο Μασκ έκανε θετικές αναφορές στο κρυπτονομισμα και στη συνέχεια έκανε δεκτές τις αγορές των ηλεκτρικών του αυτοκινήτων με το συγκεκριμένο κρυπτονόμισμα.

Αφότου όμως «εγκατέλειψε» το bitcoin (σταματήσει να δέχεται το κορυφαίο κρυπτονόμισμα στον πλανήτη ως μέσο πληρωμής) στράφηκε στο Dogecoin, ξεχνώντας  ότι μερικούς μήνες πριν, το είχε χαρακτηρίσει ευκαιριακή επένδυση, πυροδοτώντας μεγάλη πτώση της τιμής του.

Η νέα του «αγάπη» για το Dogecoin, επανήλθε πριν από περίπου 1,5 μήνα χαρακτηρίζοντάς το ως το κρυπτονόμισμα «του λαού». «Πολύς κόσμος με τον οποίο μιλάω στις γραμμές παραγωγής της Tesla ή στην κατασκευή πυραύλων στη Space X κατέχουν Dogecoins. Δεν είναι ειδήμονες της αγοράς ή άνθρωποι της τεχνολογίας στη Silicon Valley.

Γι αυτό αποφάσισα να στηρίξω το Doge -είναι το κρυπτονόμισμα του λαού» είχε γράψει τότε στο Twitter. Η σημερινή του ανάρτηση ωστόσο, εκτόξευσε το Dogecoin ... στο διάστημα.

Ακολούθησε την Ημερησία στο Google News!
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς

Newsletter

Η ημέρα ξεκινάει εδώ. Το imerisia.gr ετοιμάζει το δικό του newsletter. Κάντε εγγραφή εδώ για να είστε οι πρώτοι που θα λαμβάνετε όλες τις οικονομικές ειδήσεις της ημέρας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ - ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΚΟΣΜΟΣ

Περισσότερα

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΝΕΑ - ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΚΟΣΜΟΣ