Νέα
  • ΓΔ: 822.15 -0.22%
  • Τζίρος: 61,04 εκ €
Δείκτες / Μετοχές

ΕΚΤ: Στην Κύπρο μεταβαίνει αύριο η Κριστίν Λαγκάρντ

Στην Κύπρο μεταβαίνει αύριο Τετάρτη η επικεφαλής της ΕΚΤ Κριστίν Λαγκάρντ σε μία ιδιαίτερα σημαντική χρονική συγκυρία για την Ευρωπαϊκή Ένωση και την Ευρωζώνη, μετά από πρόσκληση του διοικητή της Κεντρικής Τράπεζας της Κύπρου Κωνσταντίνου Ηροδότου.

«Η επίσκεψη της προέδρου της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας, Κριστίν Λαγκάρντ, στη χώρα μας είναι ιδιαίτερης σημασίας και θα ήθελα να την ευχαριστήσω για ακόμα μία φορά. Αποτελεί μια μοναδική ευκαιρία να συζητήσουμε και να ακούσουμε την Πρόεδρο Λαγκάρντ ιδιαίτερα σ' αυτήν την πρωτόγνωρη χρονική περίοδο», σχολιάζει ο Κωνσταντίνος Ηροδότου.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της Κεντρικής Τράπεζας Κύπρου, κατά την παρουσία της στην Κύπρο, η κ. Λαγκάρντ θα επισκεφθεί την Κεντρική Τράπεζα όπου θα συναντηθεί με τον κ. Ηροδότου. Ακολούθως, θα έχει συνάντηση στο Προεδρικό Μέγαρο με τον Πρόεδρο της Κυπριακής Δημοκρατίας Νίκο Αναστασιάδη, παρουσία του διοικητή της ΚΤΚ.

Η κ. Λαγκάρντ θα συμμετάσχει επίσης σε συνέδριο, από κοινού με τον διοικητή της ΚΤΚ, κατά τη διάρκεια του οποίου θα συζητήσουν, ανάμεσα σε άλλα, για το μέλλον της ευρωπαϊκής οικονομίας και υφιστάμενες προκλήσεις.

Ακολούθησε την Ημερησία στο Google News!
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς

Newsletter

Η ημέρα ξεκινάει εδώ. Το imerisia.gr ετοιμάζει το δικό του newsletter. Κάντε εγγραφή εδώ για να είστε οι πρώτοι που θα λαμβάνετε όλες τις οικονομικές ειδήσεις της ημέρας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ - ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΚΟΣΜΟΣ

Περισσότερα

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΝΕΑ - ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΚΟΣΜΟΣ