Νέα
  • ΓΔ: 1407.74 -0.30%
  • Τζίρος: 88,36 εκ €
Δείκτες / Μετοχές

Chobani: Το «ελληνικό» γιαούρτι στη Wall Street με στόχο τα 10 δισ.

Ο ιδρυτής της Chobani, Χαμντί Ουκουλάγια
Ο ιδρυτής της Chobani, Χαμντί Ουκουλάγια / Πηγή: AP Images

Σύμφωνα με τη Wall Street Journal, η εταιρεία που έκανε γνωστό το ελληνικό γιαούρτι στις ΗΠΑ στοχεύει να προχωρήσει σε IPO στη Wall Street μέσα στο 2021. Αν και αρχικά η εταιρεία που ίδρυσε το 2005 η Ουλουκάγια δραστηριοποιήθηκε στην αγορά γιαουρτιού τα τελευταία χρόνια επεκτάθηκε σε άλλες κατηγορίες όπως το γάλα βρώμης, η κρέμα καφέ, τα προβιοτικά ενώ ετοιμάζεται να εισέλθει και στην αγορά του για καφέ.

►Διαβάστε ακόμα: Chobani: Μετά το «ελληνικό» γιαούρτι, τώρα στην αγορά του έτοιμου καφέ

«Καθώς δημιουργούμε την εταιρεία τροφίμων του μέλλοντος, θα εξετάσουμε προσεκτικά όλες τις επιλογές για να τροφοδοτήσουμε τα φιλόδοξά μας σχέδια, ειδικά με το γάλα βρώμης και τα φυτικά προϊόντα», δήλωσε σε δήλωσή του ο ιδρυτής και διευθύνων σύμβουλος της Chobani. 

«Μια IPO είναι σίγουρα μια συναρπαστική κατεύθυνση, αλλά ανεξάρτητα από το αν θα μπούμε στο χρηματιστήριο είτε όχι, θα συνεχίσουμε να ταράζουμε τα νερά και να κάνουμε τα πράγματα καλύτερα», συμπλήρωσε ο Ουλουκάγια.

Ακολούθησε την Ημερησία στο Google News!

Διαβάστε επίσης:

  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς

Newsletter

Η ημέρα ξεκινάει εδώ. Το imerisia.gr ετοιμάζει το δικό του newsletter. Κάντε εγγραφή εδώ για να είστε οι πρώτοι που θα λαμβάνετε όλες τις οικονομικές ειδήσεις της ημέρας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ - ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΚΟΣΜΟΣ

Περισσότερα

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΝΕΑ - ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΚΟΣΜΟΣ