Νέα
  • ΓΔ: 1033.44 +0.36%
  • Τζίρος: 102,37 εκ €
Δείκτες / Μετοχές

Μ. Ζούκερμπεργκ: Στρέφεται και εκείνος εναντίον της Apple

Μετά το tweet του CEO της Spotify Technology, Ντάνιελ Εκ, ο οποίος κατηγόρησε την Apple ότι «δίνει στον εαυτό της κάθε πλεονέκτημα, ενώ ταυτόχρονα καταπνίγει την καινοτομία και βλάπτει τους καταναλωτές ο Μαρκ Ζούκερμπεργκ μπήκε και αυτός στον χορό των CEOs που τα βάζουν με την Apple.

«Η Apple έχει κατά κάποιο τρόπο ξεχωρίσει τον εαυτό της ως τη μόνη εταιρεία που προσπαθεί να ελέγξει (μονομερώς) το ποιες εφαρμογές μπαίνουν σε μια συσκευή», δήλωσε ο διευθύνων σύμβουλος της Meta Platforms στο New York Times Dealbook Summit, όπως αναφέρει το Marketwatch. «Δεν νομίζω ότι αυτό είναι ένα βιώσιμο ή καλό μέρος για να βρισκόμαστε».

«Είναι προβληματικό για μια εταιρεία να ελέγχει τι είδους εφαρμογές μπαίνουν σε μια συσκευή», πρόσθεσε ο Ζούκερμπεργκ.

Νωρίτερα μέσα στην ημέρα, ο Ek – ο οποίος έχει παρακαλέσει το Κογκρέσο να ψηφίσει την αντιμονοπωλιακή νομοθεσία μετά από χρόνια ακροάσεων που αφορίζουν τις Big Tech έγραψε στο Twitter: «Πόσο ακόμα θα κοιτάμε μακριά από αυτή την απειλή για το μέλλον του διαδικτύου; Πόσοι ακόμα καταναλωτές θα στερηθούν την επιλογή; Έχουν γίνει πολλές συζητήσεις. Τα λόγια είναι χρήσιμα, αλλά χρειαζόμαστε δράση».

Ακολούθησε την Ημερησία στο Google News!
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς

Newsletter

Η ημέρα ξεκινάει εδώ. Το imerisia.gr ετοιμάζει το δικό του newsletter. Κάντε εγγραφή εδώ για να είστε οι πρώτοι που θα λαμβάνετε όλες τις οικονομικές ειδήσεις της ημέρας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ - ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΚΟΣΜΟΣ

Περισσότερα

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΝΕΑ - ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΚΟΣΜΟΣ