Νέα
  • ΓΔ: 1413.26 -0.42%
  • Τζίρος: 104,62 εκ €
Δείκτες / Μετοχές

Νέες απειλές από Χ. Ακάρ: Μην πάρετε λάθος δρόμο, διδαχτείτε από την ιστορία

Νέες απειλές εξαπέλυσε κατά της Ελλάδας ο υπουργός Εθνικής Άμυνας της Τουρκίας, Χουλουσί Ακάρ, ο οποίος συνοδευόμενος από διοικητές μονάδων των τουρκικών Ενόπλων Δυνάμεων, πραγματοποίησε επιθεωρήσεις στη Ναυτική Διοίκηση και στη Διοίκηση Στόλου Υποβρυχίων, όπου επιθεώρησε το Piri Reis, ένα από τα υπό κατασκευή υποβρύχια κατηγορίας «Reis» της Τουρκίας.

Σχετικά με την πρόθεση της Ελλάδας να αυξήσει τα χωρικά ύδατα της Κρήτης από 6 μίλια σε 12 μίλια, ο Ακάρ είπε: «Δεν θα δεχτούμε περισσότερα από 6 μίλια. Δεν θα επιτρέψουμε κανένα τετελεσμένο γεγονός, δεν θα παραβιάσουμε τα δικαιώματά μας χωρίς να προκληθούμε από την Ελλάδα. Είμαστε αποφασισμένοι ως προς αυτό».

«Λέμε στην Ελλάδα: μην κάνετε λάθος υπολογισμούς, μην ακολουθήσετε λάθος δρόμους και διδαχτείτε από την ιστορία. Αποφασίστε πριν χιονίσει στα βουνά (πριν είναι πολύ αργά)» πρόσθεσε, σύμφωνα με το ertnews.gr, ο Ακάρ.

Ακολούθησε την Ημερησία στο Google News!

Διαβάστε επίσης:

  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς

Newsletter

Η ημέρα ξεκινάει εδώ. Το imerisia.gr ετοιμάζει το δικό του newsletter. Κάντε εγγραφή εδώ για να είστε οι πρώτοι που θα λαμβάνετε όλες τις οικονομικές ειδήσεις της ημέρας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ - ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΚΟΣΜΟΣ

Περισσότερα

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΝΕΑ - ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΚΟΣΜΟΣ