Νέα
  • ΓΔ: 1258.17 +0.60%
  • Τζίρος: 160,29 εκ €
Δείκτες / Μετοχές

YouTube: Αρση του απαγορευτικού στον Ντόναλντ Τραμπ

Ο πρώην πρόεδρος των ΗΠΑ / AP
Ο πρώην πρόεδρος των ΗΠΑ / AP

Στην άρση του απαγορευτικού που είχε εκδώσει για τον Ντόναλντ Τραμπ προχώρησε το YouTube, ιδιοκτησίας του ομίλου της Google, καθώς η μία μετά την άλλη οι πλατφόρμες επιτρέπουν στον Αμερικανό πρόεδρο να επιστρέψει στα social media.

Το YouTube, όπως και το Twitter και η Meta, είχαν αποφασίσει να μπλοκάρουν τον πρώην πρόεδρο των ΗΠΑ, με αφορμή τον ρόλο που έπαιξε στην υποκίνηση των μεγάλων ταραχών του Ιανουαρίου του 2021 που οδήγησαν και στην άνευ προηγουμένου εισβολή στο Κογκρέσο.

Μετά από μια διετία, οι πλατφόρμες αναστέλλουν το μπλόκο του κ. Τραμπ, ο οποίος άλλωστε έχει ήδη δηλώσει την πρόθεση του να διεκδικήσει την επιστροφή του στην προεδρία, κατά την επόμενη κάλπη των προεδρικών εκλογών του 2024. Στην ανακοίνωση του το YouTube επισημαίνει ακριβώς ότι η απόφαση του ελήφθη με κριτήριο την πρόθεση του να δώσει ίσες δυνατότητες σε όλους τους προεδρικούς υποψηφίους να έρθουν σε επαφή με τους ψηφοφόρους μέσα από την πλατφόρμα του.

Ακολούθησε την Ημερησία στο Google News!
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς

Newsletter

Η ημέρα ξεκινάει εδώ. Το imerisia.gr ετοιμάζει το δικό του newsletter. Κάντε εγγραφή εδώ για να είστε οι πρώτοι που θα λαμβάνετε όλες τις οικονομικές ειδήσεις της ημέρας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ - ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΚΟΣΜΟΣ

Περισσότερα

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΝΕΑ - ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΚΟΣΜΟΣ